Obavijesti

News

Komentari 41

Udario ga je auto kod Požege, poginuo pred očima supruge

Udario ga je auto kod Požege, poginuo pred očima supruge

U mjestu Vidovci u petak navečer u teškoj prometnoj nesreći preminuo je biciklist. Na njega je naletio Audi, u trenutku dok je zaobilazio drugi auto. Iza preminulog bicikl je vozila njegova supruga

VIDEO

U petak oko 21.15 sati, u mjestu Vidovci kod Požege, muškarac koji je upravljao automobilom Audi, slavonskobrodskih registarskih pločica, udario je biciklista (27) koji je na mjestu nesreće smrtno stradao.

Audi je nakon toga sletio s kolnika i udario u parkirani osobni automobil u kojem je sjedio čovjek koji je ozlijeđen i prevezen u OŽB Požega.

Neslužbeno doznajemo da je vozač Audija vozio iz Požege prema Pleternici i prilikom obilaženja automobila ispred sebe naletio je na nesretnog biciklistu koji se išao prema Požegi. Iza njega bicikl je vozila njegova supruga, koja je uspjela izbjeći udar.

Audi je biciklistu nosio nekoliko desetaka metara, a onda je on pao na kolnik, a automobil je sletio s ceste udarivši u parkirani drugi automobil i u ogradu. Žena je je u šoku. Pred očima joj je poginuo suprug.

Nažalost mladom čovjeku nije bilo pomoći unatoč naporima liječnika koji su ga pokušali na mjestu nesreće oživjeti. Promet na državnoj cesti između Požege i Pleternice na mjestu nesreće bio je u potpunosti u prekidu, a vozači su bili upućivani na zaobilaznu cestu.

Policija: Audi vozio 19-godišnjak

Policija je objavila detalje strašne nesreće u mjestu Vidovci kod Požege.

Za volanom Audija bio je 19-godišnjak koji je nepropisno pretjecao auto pa udario u biciklista koji je bez reflektirajućeg prsluka upravljao biciklom iz suprotnog smjera i koji je na mjestu nesreće smrtno stradao.

- Nakon udara vozač se nastavio nekontrolirano kretati vozilom te je sletio s kolnika i udario u metalnu ogradu, a potom i u parkirani osobni automobil. On je ozlijeđen i prevezen u OŽB Požega poradi pružanja liječničke pomoći te su mu uzeti uzorci krvi i urina radi analize. Protiv 19-godišnjaka slijedi kaznena prijava zbog kaznenog djela „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“ - objavila je policija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori
Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk