Obavijesti

News

Komentari 81

Nevjerojatna snimka: Otmičar zgrabio dječaka (5) i odvukao ga u auto, majka spasila sina

Nevjerojatna snimka: Otmičar zgrabio dječaka (5) i odvukao ga  u auto, majka spasila sina

Dječak je šetao s majkom kada je McGonagle izašao iz crvenog automobila, zgrabio dječaka i trčeći ga odvukao u automobil dok je drugi stariji osumnjičenik sjedio na suvozačevom mjestu

VIDEO

James McGonagle (24) u četvrtak je pokušao oteti petogodišnjaka pred njegovom majkom. Sve je snimila ulična nadzorna kamera u njujorškom kvartu Queens.

Video prikazuje petogodišnjaka kako šeta s majkom oko 20 sati na aveniji Hillside u Richmond Hillu kada je McGonagle izašao iz crvenog automobila, zgrabio dječaka i trčeći ga odvukao u automobil dok je drugi stariji osumnjičenik sjedio na suvozačevom mjestu. Dječakova majka Diana Diaz Lopez odmah je krenula za njim. Uspjela ga je izvući kroz prozor automobila i tako spasiti, piše abc7ny.

Policija je otmičara uspjela pronaći u Brokdale bolnici gdje je bio zbog nepoznatog razloga te su ga priveli. Još tragaju za drugim osumnjičenikom koji je navodno njegov otac. McGonagle je prvotno optužen za pokušaj otmice, nesmotreno ugrožavanje i postupanje na način štetan za dijete. Tijekom uhićenja udario je policajca u glavu pa ga terete i zbog toga.

Kinez pronašao otetog sina nakon 24 godine: Prešao preko 500.000 km motorom do njega
Kinez pronašao otetog sina nakon 24 godine: Prešao preko 500.000 km motorom do njega


Majka je ispričala da je šetala s djecom i išla prema radnom mjestu svog muža kada je njenog sina pokušao oteti McGonagle. Majčin instinkt, kaže, pomogao joj je spasiti sina.

- Morala sam učiniti što je bilo potrebno, bez obzira na sve. Automobil je bio parkiran. Nisam mogla ni zamisliti da bi netko mogao izaći iz njega i zgrabiti mog sina. Uvijek treba biti svjestan svoje okoline - rekla je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 81
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca
Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk