Obavijesti

News

Komentari 81

Nevjerojatna snimka: Otmičar zgrabio dječaka (5) i odvukao ga u auto, majka spasila sina

Nevjerojatna snimka: Otmičar zgrabio dječaka (5) i odvukao ga  u auto, majka spasila sina

Dječak je šetao s majkom kada je McGonagle izašao iz crvenog automobila, zgrabio dječaka i trčeći ga odvukao u automobil dok je drugi stariji osumnjičenik sjedio na suvozačevom mjestu

James McGonagle (24) u četvrtak je pokušao oteti petogodišnjaka pred njegovom majkom. Sve je snimila ulična nadzorna kamera u njujorškom kvartu Queens.

Video prikazuje petogodišnjaka kako šeta s majkom oko 20 sati na aveniji Hillside u Richmond Hillu kada je McGonagle izašao iz crvenog automobila, zgrabio dječaka i trčeći ga odvukao u automobil dok je drugi stariji osumnjičenik sjedio na suvozačevom mjestu. Dječakova majka Diana Diaz Lopez odmah je krenula za njim. Uspjela ga je izvući kroz prozor automobila i tako spasiti, piše abc7ny.

Policija je otmičara uspjela pronaći u Brokdale bolnici gdje je bio zbog nepoznatog razloga te su ga priveli. Još tragaju za drugim osumnjičenikom koji je navodno njegov otac. McGonagle je prvotno optužen za pokušaj otmice, nesmotreno ugrožavanje i postupanje na način štetan za dijete. Tijekom uhićenja udario je policajca u glavu pa ga terete i zbog toga.

Kinez pronašao otetog sina nakon 24 godine: Prešao preko 500.000 km motorom do njega
Kinez pronašao otetog sina nakon 24 godine: Prešao preko 500.000 km motorom do njega


Majka je ispričala da je šetala s djecom i išla prema radnom mjestu svog muža kada je njenog sina pokušao oteti McGonagle. Majčin instinkt, kaže, pomogao joj je spasiti sina.

- Morala sam učiniti što je bilo potrebno, bez obzira na sve. Automobil je bio parkiran. Nisam mogla ni zamisliti da bi netko mogao izaći iz njega i zgrabiti mog sina. Uvijek treba biti svjestan svoje okoline - rekla je.