Obavijesti

News

Komentari 119

Nevjerojatna snimka: Zaletavao se na turiste kod Modre špilje i urlao 'Idiote, kretenu! Biži ća!'

Nevjerojatna snimka: Zaletavao se na turiste kod Modre špilje i urlao 'Idiote, kretenu! Biži ća!'

Modra špilja u četvrtak ujutro bila je zatvorena za posjetitelje, koji su ipak došli pogledati kako izgleda ispred. Tu ih je verbalno napao djelatnik, a direktorica Brigita Fiamengo se najdublje ispričava za ovo što se dogodilo

VIDEO

Kretenu jedan! Biži ča odavde, biži kući! ...it ću tebe i brod! Idiote jedan! Idiote!

Čuje se iz snimke koju smo dobili od čitatelja, a nastala je pred ulazom u Modru špilju na obali Biševa u četvrtak ujutro.

POGLEDAJTE VIDEO: Sramotni ispad pred Modrom špiljom

Pokretanje videa...

Nevjerojatna snimka: Zaletavao se na turiste kod Modre špilje i urlao 'Idiote, kretenu! Biži ća!' VIDEO

Čovjek, koji se nalazi na brodu u vlasništvu Nautičkog centra Komiža, osim pogrdnih izraza, u jednom trenutku bio je toliko blizu turističkom brodu, a bili su veliki valovi, da se činilo kako će se zabiti u njega. Sve kako bi otjerao turiste odavde.

Naime, Modra špilja bila je zatvorena za posjetitelje, a kako nam je čitatelj upućen u ovu situaciju objasnio, turisti ponekad ne vjeruju da ne mogu u tu znamenitost pa ih skiperi dovedu pred ulaz kako bi ih uvjerili da je zatvoreno. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Direktorica: 'Nema opravdanja za ovo, najdublje se ispričavamo'

Dobili smo direktoricu Nautičkog centra Komiža, Brigitu Fiamengo, koja nam je potvrdila događaj sa snimke i to kako je Modra špilja danas bila zatvorena zbog juga. Najoštrije osuđuje verbalni i sramotni ispad svog djelatnika.

- Ne želim se ni na koji način pokušati opravdati za ovaj sramotni ispad, ma kakvi god razlozi bili. Mogu se samo najdublje ispričati agenciji i svim gostima koji su to jutros doživjeli. U ovakvo vrijeme kad živimo od turizma i kad je odnos s gostima i partnerima najvažniji, ovakvo nešto ne možemo si dopustiti - rekla nam je Fiamengo, koju smo pitali i što će biti s djelatnikom.

- Poduzet ću rigorozne mjere i sankcionirati ga. Ne želimo više riskirati našu djelatnost te ću se potruditi da najstrože kaznimo voditelja, koji inače po karakteru nije sličan ovakvim verbalnim ispadima. Mi smo inače ovlašteni koncesionar i upravitelj Modre špilje preko 10 godina, a ovo je jedna situacija koja zaista baca mrlju na naše poslovanje. Ne znam što se točno dogodilo u tom trenutku jer nisam bila na licu mjesta, ali sam pogledala snimku i uvidjela da ne postoji razlog koji bi mogao opravdati taj ispad - zaključila je Fiamengo, koja je uputila i javnu ispriku splitskoj agenciji za ponašanje njihova djelatnika prema njihovom skiperu i gostima.

- Ne želim slati ovakvu sliku u svijet. Stojimo na raspolaganju za bilo kakvu kompenzaciju našem partneru - poručila im je.

'Skiperi ponekad turiste dovedu da bi im dokazali da je zatvorena špilja'

Nemili događaj prokomentirao nam je i čitatelj koji je poslao snimku, a premda nije bio na licu mjesta, upućen je u pojedinosti incidenta.

- To su turistički brodovi koji voze svaki dan iz Splita i Trogira za Modru špilju, prva relacija obično je Modra špilja-Biševo. Ona ovih dana ona nije otvorena za turiste zbog južine - objašnjava.

- Kad gostima kažete da je Modra špilja zatvorena, oni vam ne vjeruju, pa je praksa da neki brodovi doplove ispred kako bi im dokazali da se ne može ući. Nema mi nikakve logike da bi bilo zabranjeno doći ispred, pogotovo ako je more valovito i ako ne radi - dodaje.

Iz splitske agencije, koja je žrtva ovog slučaja, nisu htjeli komentirati incident.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 119
VIDEO

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca
TUČNJAVA U KLAIĆEVOJ

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca

Veća grupa stranih državljana se pred zatvaranje sukobila s vlasnikom kafića u Klaićevoj ulici u ponedjeljak navečer. U policijsku postaju je privedeno njih četvero, potvrdila nam je zagrebačka policija

Albanka koja je kod Dubrovnika usmrtila brata i sestru jurila je u svom BMW-u čak 170 na sat?!
TRAGEDIJA

Albanka koja je kod Dubrovnika usmrtila brata i sestru jurila je u svom BMW-u čak 170 na sat?!

Albanki Klevisi Ymeri (29) određen je jednomjesečni istražni zatvor
Grmljavinska nevremena, olujni vjetar i drastično zahlađenje! Stiže velika promjena vremena
VELIKA VREMENSKA PROGNOZA

Grmljavinska nevremena, olujni vjetar i drastično zahlađenje! Stiže velika promjena vremena

Povremeno će padati kiša, osobito od sredine dana kada će mjestimice biti i pljuskova, a ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi. Navečer će u gorju kiša prelaziti u susnježicu i snijeg, piše DHMZ...