News

Komentari 21

'Nije bilo mjesta': Granicu je pokušala prijeći u prtljažniku

'Nije bilo mjesta': Granicu je pokušala prijeći u prtljažniku

6 IH SE NAGURALO U AUTO: Slovenka (24) se prije prelaska državne granice sa Slovenijom sakrila u prtljažnik i tako zaradila prekršajni nalog s novčanom kaznom

Izbjegavajući moguću kaznu zbog pretrpanosti omanjeg Fiata u koji se doslovce naguralo njih šestero, 24-godišnja Slovenka se prije prelaska državne granice sa Slovenijom sakrila u prtljažnik i tako zaradila prekršajni nalog s nekoliko stotina kuna kazne kršeći Zakon o nadzoru državne granice.

Naime, granična policija je u nedjelju ujutro, oko 7 sati, na graničnom prijelazu Kaštel, na izlazu iz Republike Hrvatske u prtljažniku Fiata slovenskih oznaka pronašla skrivenu mlađahnu Slovenku. Za volanom je bio vidno nervozni 28-godišnji Slovenac sa još četvero slovenskih državljana što je nagnalo revnosne granične policajce da ipak zavire malo i u prtljažnik. Slovenka se Pravdala se kako u vozilu ima mjesta samo za njih petero pa je ona ono šesto, samo dok ne pređu u Sloveniju, pronašla šćućurena u prtljažniku Fiat Stila koparskih oznaka.

Osim 24-godišnje Slovenke i vozač Fiata je 'zaradio' prekršajni nalog kojem će kaznu odrediti prekršajni sud u Bujama.

Najčitaniji članci