Obavijesti

News

Komentari 57

Nije dobio piće pa se vratio s benzinom i zapalio cijeli kafić

A. M. (34) završio je u subotu u pritvoru, pod sumnjom da je u srijedu zapalio popularni kafić na Zametu, uporabivši pritom benzin koji je netom prije kupio na benzinskoj crpki

VIDEO

Riječka policija u rekordnom je roku riješila slučaj podmetanja požara u kafiću 'Metropolis' i uhitila osumnjičenog za palež, piše Novi list.

A. M. (34) završio je u subotu u pritvoru, pod sumnjom da je u srijedu zapalio popularni kafić na Zametu, uporabivši pritom benzin koji je kupio na benzinskoj crpki. 

Motiv je navodno obračun s vlasnikom kafića kojeg poznaje od ranije. On ga, naime, nije htio poslužiti pićem nakon radnog vremena.

A. M. se sumnjiči da se u srijedu oko 2.30 sati u 'Metropolisu' verbalno sukobio s vlasnikom i jednim konobarom. Bio je bezobrazan, prijetio vlasniku, te bacio punu staklenu bocu piva prema osoblju. Zatim je napustio kafić i otišao na benzinsku postaju na Martinkovcu, gdje je kupio i u kanistar ulio pet litara benzina.

Taksijem se zatim vratio pred Metropolis. Ispostavilo se da je zatim obio PVC vrata terase, a onda provalio vrata unutrašnjeg dijela lokala. Prolio je benzin u separe te ga zapalio. Šteta je 100.000 eura, navodi Novi list.

Inače, A. M. je od ranije dobro poznat policiji, a tek je nedavno izašao iz zatvora

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca