Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
48 komentara

Nije dobro: Cijene goriva opet skočile, a navodno će još rasti

Litra Eurosuper 95 na Ini i Tifonu košta 10,39 kuna, na Lukoilu 10,41 kunu, a na Croduxu 10,49 kuna. Cijena Eurodizela je oko 9,9 kuna na svim benzinskim crpkama

Poskupljenje cijena goriva iznenadilo mnoge građane
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
48 komentara

Cijena nafte nezaustavljivo raste posljednjih tjedana. Zbog toga je vozače u utorak ujutro dočekalo još jedno poskupljenje goriva. Prema podacima Ministarstva gospodarstva, prosječna cijena litre benzina (Eurosuper 95 i Eurosuper 100) od danas je 10,60 kuna u odnosu na 10,43 kuna od prošlog tjedna. Dizel je 9,91 kunu, a bio je 9,86 kuna. 

Litra Eurosuper 95 na Ini i Tifonu košta 10,39 kuna, na Lukoilu 10,41 kunu, a na Croduxu 10,49 kuna. Cijena Eurodizela je oko 9,9 kuna na svim benzinskim crpkama.

NOVI SKOK CIJENA Spremnik benzina od utorka je skuplji za 7, dizela za 5 kuna?

Cijene goriva su se tako opasno približile granici od 11kn za Eurosuper i 10 kuna za Eurodizel. Cijene nafte rastu posljednjih šest tjedana. Rezultat je to brojnih događaja na geopolitičkoj sceni - sukoba libijske vlade i pobunjenika u toj zemlji, američkih sankcija Iranu i Venezueli, smanjena proizvodnja Organizacija zemalja izvoznica nafte (OPEC) i Rusije...

Prema informacijama portala cijenegoriva.info cijene benzina i dizela će još rasti, a autoplin bi trebao biti jefitniji.

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message