Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
107 komentara

Peović: Uzvik Za dom spremni treba osuditi kao zločinački

Predsjednička kandidatkinja Radičke fronte i SRP-a poručila je u subotu u Puli, gdje se družila s građanima da demokratski socijalizam 21. stoljeća jedini može osigurati uvjete za zadovoljavanje potreba svih ljudi

Foto: PIXSELL
107 komentara

U ovoj predsjedničkoj kampanji od svih kandidata dobili smo manje-više slične odgovore da je potrebno samo ugušiti i iskorijeniti korupciju pa onda ostaviti slobodno tržište da radi svoje, rekla je Katarina Peović, naglasivši kako ona, za razliku od njih, smatra da je slobodno tržište veliki problem.

Da je samo dovoljno riješiti korupciju smatraju pripadnici od desnice i radikalne desnice pa čak do pripadnika centra, primijetila je Peović.

No Radnička fronta i ona smatraju da koncept slobodnog tržišta nakon trideset godina treba propitati i ponuditi ona rješenja koja bi stanovnike kao radnike i ljude stavila u bolju poziciju u ovoj zemlji.

NIKAD NIJE BILO SUMNJI DIP odbacuje optužbe o krađi u procesu izbora predsjednika

- Pitajte stanovnike Pule što misle o slobodnom tržištu ako uzmemo u obzir Uljanik i ono što se dogodilo s Uljanikom - rekla je ta kandidatkinja. 

Komentirajući odluku Visokog prekršajnog suda po kojoj uzvik pjevača Marka Perkovića Thompsona "Za dom spremni" iz pjesme "Bojna Čavoglave" ne predstavlja nezakonito ponašanje, Peović je rekla da taj uzvik treba apsolutno osuditi kao zločinački jer je, kako je rekla, "služio u zločinačke svrhe".

'SPREMNI SMO ZA PROMJENE' Potpise predala i Peović: 'Ovo je početak ujedinjenja ljevice!'

- Sve interpreteacije koje ga povezuju s operama i sličnim su izmišljene i prazne priče. Uzvik "Za dom spremni" potrebno je zabraniti i to vrlo jasno i izričito - zaključila je Peović. (bs)

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Tema: Predsjednički izbori

Možda vas zanima i ovo:
Message