Obavijesti

News

Komentari 323

Nije mogla izaći iz plamena: Ana (19) vozila je bez vozačke

Nije mogla izaći iz plamena: Ana (19) vozila je bez vozačke
7

Međimurska policija još utvrđuje zbog čega je Ana (19), vozeći Fiat, na križanju Ulice kralja Tomislava i Ulice Josipa bana Jelačića udarila u prometni znak i raspelo ...

VIDEO

Bespomoćnoj djevojci vatra je zahvatila noge. Uspio sam nekako otvoriti vrata i izvukao je.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

02:24

Odvukao sam je od automobila i položio na travu sa strane, kazao je Kevin Ignac (21), koji je Anu Špoljar (19) u utorak oko 21.55 sati u Kotoribi izvukao iz gorućeg automobila.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

Pokretanje videa...

02:24

Mlada majka dvoje male djece u tom je trenutku već bila u nesvijesti. Ignac joj je opipao puls, bio je slab, a nakon dvije-tri minute djevojka više nije davala znakove života.

Međimurska policija još utvrđuje zbog čega je Ana, vozeći Fiat, na križanju Ulice kralja Tomislava i Ulice Josipa bana Jelačića udarila u prometni znak i raspelo koji su se nalazili na otoku za razdvajanje. Na cesti nije bilo tragova kočenja, a djevojka je automobil vozila prije položenog vozačkog ispita.

'Ležala je na mjestu vozača'

Prvi na mjestu stravične nesreće bio je upravo Ignac.

- Pripremao sam se za spavanje. Čuo sam snažan udarac. Brzo sam istrčao i vidio da je automobil udario u spomenik težak dvije tone koji se nalazi na skretanju. Na prednjem dijelu automobila vatra je već počela gorjeti te se širila prema vozačevu mjestu. Ona je ležala na mjestu vozača - još pod dojmom ispričao je Ignac.

Do njega i djevojke ubrzo su došli i ostali susjedi.

- Neki su vikali da ne prilazim autu, no ja sam bio pod adrenalinom i nisam mislio da bi auto mogao eksplodirati. I drugi put bih isto postupio jer nisam mogao dopustiti da djevojka izgori u automobilu - rekao je Ignac, koji se ne smatra herojem. Ubrzo su stigli i vatrogasci, koji su ugasili požar.

Dan nakon tragedije na mjestu nesreće zapaljene su svijeće. Mještani Kotoribe u šoku su prepričavali detalje nesreće u kojoj je poginula njihova sumještanka. Njezini roditelji jučer nisu imali snage za razgovor. Njezina sestra, koja nas je zamolila da joj ne spominjemo ime, od šoka je jedva govorila.

Morala identificirati sestru

- Kad su me oko 22 sata nazvali iz policije i ispričali što je bilo, pretrnula sam. Bilo mi je jako loše i uhvatila me mučnina. Pozvali su me da dođem identificirati sestru, koja je stradala u nesreći. Kad sam stigla, vidjela sam svoju malu sestru - plačući i drhtavim glasom govorila je Anina sestra dok nam je pokazivala njezine fotografije.

- Moj muž koji se vraćao s posla naletio je na mjesto nesreće. Kazao je da je prizor bio stravičan - ispričala je. Sa sestrom je bila u dobrim odnosima. Posljednji put su se vidjele nekoliko dana prije nesreće. Bila je vedre i vesele naravi te ni njezina sestra ne zna što je moglo dovesti do ove tragedije. Iza Ane je ostalo dvoje djece, sin (5) i 11-mjesečna kći. Za mjesec dana u ožujku trebala je navršiti 20 godina.

Dodala je da je Ana radila u trgovini u Kotoribi. Djeca koja su ostala bez mame zbrinuta su kod njihovih očeva. Sin je zbrinut kod svojeg oca, a kćer kod svojeg. Navodno je Ana kobne večeri išla posjetiti sina kod bivšeg partnera.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 323
VIDEO

Uhitili muškarce koji su tvrdili da je Danka kod njih; Na imanju su pronašli podzemne kanale
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Uhitili muškarce koji su tvrdili da je Danka kod njih; Na imanju su pronašli podzemne kanale

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag