Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nije stigla do rađaonice: Za 30 minuta rodila na podu u bolnici

Susana Privata rodila je djevojčicu za 30 minuta u bolnici u Miamiju. Pomogao joj je medicinski tehničar koji je kasnio na posao. Nije jasno zašto je nisu odveli u rađaonicu

NBC
Foto: NBC
28 komentara

Nadzorne kamere snimile su porođaj u predvorju bolnice u Miamiju. 

Susana Privata osjetila je bolove dva tjedna prije termina. Krenula je sa suprugom Carlosom Saravijom u bolnicu. Tražila je invalidska kolica, ali sekundu kasnije počela je vikati kako je kasno, da beba izlazi. 

Odjednom se skvrčila i legla na pod od bolova. Suprug Carlos krenuo joj je pomagati. Nekoliko sekundi kasnije u predvorje je ušao medicinski tehničar s kirurgije Libardo Lozano koji je kasnio na posao.

Kleknuo je kraj žene i krenuo je porađati, iako do tada nikada nije porodio dijete. Primijetio je kako je pupčana vrpca omotana bebi oko vrata, piše Daily Mail.

- Morao sam manevrirati s njom. Bio sam nervozan samo u trenutku kada se djevojčica rodila, a nije odmah zaplakala - ispričao je. Rodila je djevojčicu Dayanu od 3,06 kg u roku od 30 minuta. Privata je zamolila Lozana da bude bebin krsni kum na što je on sa zadovoljstvom pristao. 

Iz bolnice su podsjetili pacijente da ne mogu uvijek garantirati takav brzi porod, ali mogu garantirati najbolju njegu za pacijenta.

Ipak, nevjerojatno je da u 30 minuta bolničko osoblje nije došlo do rodilje niti je prevezlo u rađaonicu. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message