Obavijesti

Promo sadržaj

Nikad ne biste pogodili što je zajedničko mesaru i cvjećarki

Nikad ne biste pogodili što je zajedničko mesaru i cvjećarki
4

Iako se njihovi poslovi u potpunosti razlikuju, i limar i cvjećarka i mesar svoj posao odsad mogu osigurati – online

Iako se njihovi poslovi u potpunosti razlikuju, i limar i cvjećarka i mesar svoj posao odsad mogu osigurati – online! Prvi webshop specijaliziran za osiguranje imovine obrtnika i malih poduzetnika uštedjet će im dragocjeno vrijeme, sami odabiru pokrića koja trebaju, izračun premije osiguranja dobivaju odmah, a plaćanje mogu obaviti online. Uz to, do kraja godine svoje poslovanje mogu osigurati uz 15% popusta! 

Alarm i protuprovalna vrata nisu dovoljna zaštita

Mnogi obrtnici i mali poduzetnici misle da će ih dodatna zaštita, poput protuprovalnih vrata i alarma spasiti od provalne krađe, no to nije jamstvo da im elementarna nepogoda ili puknuće cijevi u lokalu neće nanijeti veliku financijsku štetu. Lopovi nisu jedina opasnost koja prijeti obrtnicima i poduzetnicima. U vandalskom napadu može stradati izlog ali i stvari u radnji, a kvar na instalacijama može izazvati požar. Rizici su brojni, no zato Poslovni paket UNIQA osiguranja nudi pokrića po mjeri svakog obrtnika i poduzetnika.

Svaki posao može se osigurati po mjeri

Poslovni paket mogu ugovoriti tvrtke i obrti, koji djelatnost obavljaju u poslovnim prostorima površine do 250 četvornih metara, nemaju proizvodnju i obradu, a ukupna vrijednost opreme i zaliha ne prelazi 2 milijuna kuna. Poslovni paket nudi osiguranje poslovnog prostora, opreme i zaliha, a u osnovnim pokrićima su: požar, eksplozija, udar groma, oluja, tuča, izljev vode, provalna krađa ili razbojstvo, udar zračne letjelice, vozila ili stroja u objekt. Dodatna pokrića koja se mogu ugovoriti su indirektni udar groma, osiguranje stvari vlasnika i zaposlenika, osiguranje reklama i natpisa, lom stakla, poplave, bujice i visoke vode te odgovornost prema trećima i zaposlenicima.

Bez zastoja u poslovanju

Zastoj u poslovanju najgora je stvar koja se može dogoditi obrtniku ili malom poduzetniku. Osim izravne materijalne štete koja se trenutačno može procijeniti, šteta zbog privremenog prekida poslovanja mogla bi biti mnogo veća. Polica osiguranja može pomoći u saniranju jer gubici znaju biti toliko veliki da ih poduzetnici sami ne mogu sanirati. 

Prilika je tu, iskoristite je do kraja godine uz popust od 15% i osigurajte svoj posao online!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.