Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
42 komentara

Niš: Bračni par šokirao bi čak i Jerryja Springera...

Ivana se udala za 16 godina starijeg Aleksandra pred TV kamerama. Dobili su dijete, bježala je od kuće, silovao ju je susjed, a sada se razvode...

PressOnlinne
Foto: PressOnlinne
42 komentara

Srpkinja Ivana iz Petrovca na Mlavi upoznala je Aleksandra Jevtića iz Jagodine preko SMS poruka na niškoj televiziji 'Spektrum' u kolovozu prošle godine. Imala je 16 godina, piše PressOnline. Pobjegla je od kuće nakon nekoliko dana i počela živjeti sa 16 godina starijim Aleksandrom. Ostala je trudna tri mjeseca kasnije. Njezini roditelji prijavili su ga policiji zbog veze s maloljetnicom. Dobio je tri mjeseca uvjetne kazne. Pobjegla je od muža na staru godinu i otišla roditeljima, ali vratila mu se već sljedeći dan. Pomogao joj je susjed i prijatelj njenog oca. Odveo ju je na autobus u Svilajnac i usput silovao. Aleksandar joj je oprostio bijeg, a susjeda je uhitila policija. Trenutačno u pritvoru čeka kraj suđenja. Aleksandar i Ivana oženili su se na njezin 18. rođendan. Pratile su ih i kamere TV emisije '48 sati svadba'. Rodila je sina Vuka u kolovozu ove godine. Ponosni otac šetao ga je gradom 17 dana kasnije, a Vuk mu je pao na pod. Beba nije bila ozlijeđena, ali Ivana je radi toga opet pobjegla roditeljima kojima se nije svidjelo unukovo ime pa su dijete nazvali Petar. Aleksandar je počeo štrajkati glađu. Nada se kako će opet biti s obitelji. Međutim, Ivana se ne želi vratiti i sada tvrdi kako sin nije njegov. Podnijela je zahtjev za razvod braka.
- Preko telefona mi je rekla da me iskoristila samo zbog seksa te da sam joj uništio život i da dijete nije moje - rekao je Aleksandar.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message