Obavijesti

News

Komentari 1

Niš: Dječak (15) s metkom u glavi trčao po pomoć

Niš: Dječak (15) s metkom u glavi trčao po pomoć
1

Nakon što je pogođen, trčao je stotinama metara do prve kuće. U Domu zdravlja su mu rekli da je riječ o ogrebotini, iako mu je metak ostao u glavi

VIDEO

D.T. (15) iz Niša u Srbiji za dlaku je izbjegao smrt. Tvrdi da je riječ o nesretnom slučaju, jer je isprobavao pištolj koji je sam preradio, dok je tamošnja policija uvjerena kako je dječak s prijateljima igrao "ruski rulet". Metak se prvo odbio o kamen te zatim dječaka pogodio u glavu. Mališan je s polja na kojem se igrao u panici trčao nekoliko stotina metara do prve kuće odakle ga je otac njegova prijatelja prevezao u Dom zdravlja. Tamo su mu rekli kako je riječ samo o ogrebotini, no ipak su ga uputili u bolnicu. Dječak je istu večer operiran jer su liječnici u bolnici ustanovili kako je metak dječaku ostao u glavi.
- Pištolj sam sam preradio, a metak sam našao na autobusnoj stanici gdje je vjerojatno nekome ispao. Čuvao sam ga, jer sam već imao u planu preraditi pištolj pa iz njega pucati. Na polje sam otišao s trojicom prijatelja isprobati oružje. Nanišanio sam kamen i povukao okidač, no metak se odbio i pogodio me u glavu. Nisam osjećao bol, ali sam primijetio da krvarim. Bacio sam pištolj u rijeku i počeo trčati prema prijateljevoj kući, opisuje D.T. svoju "igru".
- Trčao sam toliko brzo da me prijatelji nisu mogli sustići. Nisam osjećao ni malaksalost, ni vrtoglavicu, samo sam se bojao da ne iskrvarim - završio je D.T. dodajući kako se nikada više neće igrati s oružjem. Doktor Ivan Stefanović, direktor Neurokirurgije, kaže kako je zadovoljan oporavkom dječaka.
- Metak je izazvao prijelom lubanje u desnom sljepoočnom predjelu, s nagnječenjem mozga i zaostajanjem metka u glavi. Mališan je operiran i njegov oporavak dobro teče - rekao je za Press doktor Stefanović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'
NAKON IZBORNE NOĆI

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'

Kao i do sada, ja ću se i u ovoj situaciji do kraja držati slova i duha hrvatskog Ustava - napisao je Milanović
Slaže li se Vlada PP? Penava je rješenje za ostanak HDZ-a na vlasti. Ovo su glavne prepreke
PENAVA 'NA IZVOL'TE'

Slaže li se Vlada PP? Penava je rješenje za ostanak HDZ-a na vlasti. Ovo su glavne prepreke

Plus+ Ako je Penava spreman uzeti sve što mu Plenković ponudi, u zamjenu za Pupovčev “skalp”, onda imamo vladu