Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Nisam našla posao, otišla sam u Zadar i tamo prodavala tijelo'

U ljetnoj sezoni u Zadar se vratila s prijateljicom kada je i povećala cijenu. Seksualne usluge naplaćivala je tada od 600 kuna za pola sata do 800 kuna za sat vremena

139 komentara

- Nisam mogla pronaći posao koji bi mi omogućio novčana primanja za normalan život, pa sam se prije pet do šest mjeseci odlučila baviti pružanjem seksualnih usluga  - rekla je 40-godišnja A.F. sa zagrebačkog područja koja je ovih dana na Prekršajnom sudu u Zadru kažnjena novčanom kaznom zbog odavanja prostituciji pod nadimkom „Nova vitka crnka“, piše Zadarski.hr.

Kao "vitka crnka" u Zadar je "trbuhom za kruhom" preselila početkom veljače kada je iznajmila stan na Poluotoku. Nakon što je u „Plavom oglasniku“ objavila oglas pod nazivom „Nova vitka crnka“ sa svojim kontakt brojevima koje je često mijenjala u Zadru je svoje seksualne usluge naplatila neutvrđenom broju muškaraca.

Dnevno je imala dvojicu do trojicu muškaraca kojima je pola sata seksualnih usluga naplaćivala 400 kuna.

- Od zarađenog novca plaćala sam stanarinu i trošila za životne potrebe. Djeci sam kupovala potrepštine, a jedan sam dio davala svom bivšem suprugu i novoj supruzi koji su brinuli za djecu" – rekla je rastavljena majka dvoje djece.

U ljetnoj sezoni u Zadar se vratila s prijateljicom kada je i povećala cijenu. Seksualne usluge naplaćivala je tada od 600 kuna za pola sata do 800 kuna za sat vremena. Novi oglas je glasio: „Zadar! Nova vitka crnka 19 godina!“. Tada je, prema optužnom prijedlogu, stupila u kontakt sa najmanje pet različitih muških osoba.

Uhićena je u policijskoj akciji "Klopka", 9.kolovoza nakon što su dvojica zadarskih "plavaca" lažno preko oglasnika pristali na dogovor: "Može hotel ili tvoj prostor".

Ugovorili su seksualne usluge po cijeni od 800 kuna po osobi, ukupno 1600 kuna na dan, a početni sastanak je dogovoren u 12.30 sati na Branimirovoj obali.

"Prijateljica noći" uhićena je kada su joj policajci u automobilu predali označene novčanice. Nakon što je uhićena zaplijenjena joj je jedna novčanicu od tisuću i dvije od dvjesto kuna. Uz troškove postupka od 100 kuna, sud joj je odredio novčanu kaznu od 764 kune s tim da je dio od 300 kuna smanjen za vrijeme koje je provela u pritvoru.

U izricanju presude kao olakotna okolnost uzeto je njezino priznanje kaznenog djela, te dosadašnja neosuđivanost. Kazna je, kako je istaknuto, određena u smislu specijalne prevencije, da okrivljenica neće ubuduće raditi ovakve prekršaje.
 

Možda vas zanima i ovo:
Message