Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
176 komentara

Ništa novo Splite! Fani parkira gdje želi, Vuco raznosi pršute

Vuco se uključio u kampanju HDSSD-a Hrvoja Tomasovića. Tomasović je rekao da se protiv velikih stranaka i Keruma bori kao s puškom protiv 5000 tenkova

Tino Jurić/PIXSELL
Foto: Tino Jurić/PIXSELL
176 komentara

Pjevač Siniša Vuco uključio se u kampanju Hrvatskog demokratskog slobodarskog saveza Dalmacije (HDSSD) i prekinuo medijsku šutnju. Stigao je u nedjelju na splitsku Rivu u Audiju okružen atraktivnim članicama stranke iz Sinja. Parkirao se na čas iza Mercedesa Fani Horvat, koja je poslovično zauzela stajalište taksija na trgu Franje Tuđmana, te iz prtljažnika iznio svoj domaći pršut da ga nareže Splićanima na štandu HDSSD-a.

  - Stojim srcem i dušom iza programa i svake riječi HDSSD-a, iza Hrvoja Tomasovića, kao kandidata za gradonačelnika i Luke Roguljića, našeg čovjeka za župana. Član sam stranke, do sad se nije ni znalo. To su moji prijatelji, i prijatelji mojih prijatelja. Na idućim izborima bit ću njihov kandidat u Zagrebu, čim se tamo osnuje ogranak za zagrebačke Dalmatince - najavio je Vuco koji posljednje dvije godine živi u glavnom gradu.

Tomasović dijelio pršut, srdele i prošek

Kirurg Tomasović, predsjednik HDSSD-a, u nedjelju je dijelio pršut, srdele i prošek biračima. Stranka mu je rastuća iz dana u dan, otvaraju podružnice diljem Dalmacije, a napravili su i opsežan program za Split.

 - HDZ, SDP i Kerum krenuli su u kampanje vrijedne milijune kuna. Mi idemo skromno protiv njih, a uvjeren sam da ćemo biti iznenađenje na izborima. Idemo kao puškom na 5.000 tenkova! Osim toga, Kerum se u kampanji služi gradskim resursima kao što su Zapadna obala, stadion na Poljudu  - poručio je dr. Tomasović.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message