Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
16 komentara

'Nitko ne bi jeo banane da ja gledam svaku škatulju'

Moja obitelj je zaslužna da sam ja danas sretan. Znam i da sam bio kriv, oni bi me i dalje volili, kazao je Kristo Laptalo okupljenima na Stradunu

G.Jelavić
Video: G.Jelavić
16 komentara

Nitko u Europi ne bi izjio banane kad bih ja pregledavao svaku škatulju, rekao je na Stradunu pred oko 4000 Dubrovčana kapetan Kristo Laptalo. On je nakon 16 mjeseci robije u grčkom zatvoru napokon sletio u svoj rodni grad. Početak slavlja kasnio je gotovo 40 minuta, jer su se Laptalu svi željeli javiti i stisnuti mu ruku. Još je jednom zahvalio 'kolegama' iz zatvora jer, kaže, da danas bez njih ne bi bio u svom Dubrovniku. Također se zahvalio i svima koji nemaju nikakve veze s morem i ne poznaju pomorce, a u velikom su mu broju poslali svoju podršku. Drago mu je da ima puno onih koji su mu vjerovali, kaže, da nije diler droge. Posebno se zahvalio svojim Dubrovčanima, obitelji i svima koji su svjedočili u njegovu korist na grčkom sudu u Patrasu.
- Moja obitelj je zaslužna da sam ja danas sretan. Znam i da sam bio kriv, oni bi me i dalje volili - kazao je Laptalo okupljenima. Dodao je da će učiniti sve što je u njegovoj moći da se ostali naši kapetani zaštite od sličnih nepravdi.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message