Obavijesti

News

Komentari 222

Nitko ne vjeruje da Davora više nema: Još čekamo da se pojavi

Nitko ne vjeruje da Davora više nema: Još čekamo da se  pojavi
1

Davor Ilić iz Podcrkavlja kraj Slavonskog Broda, koji je u nedjelju poginuo u prometnoj nesreći kod čvorišta Kutina nakon što je na autocesti krenuo voziti u suprotnom smjeru

VIDEO

Davor je dolazio iz Njemačke, gdje radi zadnje dvije godine. Njegova majka, moja teta, očekivala ga je u nedjelju oko šest sati, jer joj tako rekao da će stići. Pošto nije došao u to vrijeme pokušavala ga je dobiti na mobitel da sazna dokle je stigao, ali joj se nije javljao.

To nam je jučer ispričao Mirko Orešković, bratić Davora Ilića (44) iz Podcrkavlja kraj Slavonskog Broda, koji je u nedjelju ujutro poginuo u teškoj prometnoj nesreći kod čvorišta Kutina nakon što je na autocesti krenuo voziti u suprotnom smjeru.

'Doći ću u šest sati', Davor je majci javio da stiže, ali nije ga bilo... Na mobitel se nije javljao. U obitelj se zavukla crna slutnja...

- U to vrijeme na internetu se pojavila vijest o teškoj prometnoj nesreći kod Kutine u kojoj je sudjelovala Toyota njemačkih registarskih oznaka. Pošto je Davor vozio takav automobil, u obitelj se uvukao strah. Majka mu je i prije nego što je saznala za najgore, počela plakati, u srcu je osjetila hladnoću, gotovo da je bila sigurna da je u nesreći poginuo njezin sin - dodao je Mirko. Davor je bio jedini sin, majka ima još dvije kćeri.

Od nesreće obitelj, susjedi i prijatelji dolaze u dvorište obitelji koji dolaze u nevjerici provjeriti je li istina da je Davor poginuo.

- Teta ne izlazi drugi dan iz kuće, nije u stanju niti govoriti. Moj je bratić bio prije 15 dana, rekao je da će uskoro doći i da ćemo se ponovno vidjeti, bio je pravi.

Još ne vjerujem da se dogodilo najgore, gledam na cesti u očekujem da vidim njegov auto iz kojeg se smije, jer je bio dobričina – rekao je Mirko. Cijelo selo je zanijemilo od tuge.

- Ovo se nije dogodilo, Davor nije otišao zauvijek. I prije je odlazio, jer kao i većina mladih je morao je trbuhom za kruhom, ali se vraćao svojoj majci i sestrama, ne mogu vjerovati da ga više vidjeti neću – rekla je jedna od uplakanih susjeda. Nitko ne zna što je mladog čovjeka navelo da krene voziti u suprotnim smjeru, nakon prijeđenih skoro tisuću kilometara. .

- Pretpostavljam da je Davor stao da malo odspava, vjerojatno se trgnuo iz sna i odlučio je odmah krenuti. Još je bio u snu i nije primijetio da je krenuo u suprotnom smjeru, prema Zagrebu umjesto da vozi prema Slavonskom Brodu – rekao je Mirko Orešković.

U nesreći su poginuli i Alen Benšek (31) i Hrvoje Paun (35), koji su u nedjelju iz Zagreba krenuli u Osijek na Street Race Show.

- Bili su poznati dečki u našim krugovima. Stalno su sudjelovali na utrkama i bili su vrlo uspješni u tome. Njihov kum je bio ujutro na Street Raceu i sudjelovao je na utrkama, no kad je čuo što se dečkima dogodilo, odmah je sjeo u auto i otišao prema Zagrebu – ispričao je direktor osječke utrke za Večernji list.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 222
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a