Obavijesti

Promo sadržaj

Nizozemska DJ zvijezda R3HAB dolazi u Arenu Zagreb

Nizozemska DJ zvijezda R3HAB dolazi u Arenu Zagreb
6

Večeras nas u Areni očekuje zanimljiv program Laundry, a sutra nastup R3haba nakon njegovog nastupa u New Yorku i Tokiju

Najveći party tjedan ove zime se nastavlja. Svjetski poznati DJ i producent R3hab nastupit će na Enter Zagreb partyju powered by Wrong Crowd 4. siječnja u sklopu Croatia Winter Music Festivala koji se održava u zagrebačkoj Areni do 6. siječnja. Mladi, sve popularniji nizozemski DJ marokanskog porijekla u Zagreb dolazi nakon nastupa u New Orleansu, New Yorku i Tokiju, gdje je bio headliner na najvećem japanskom EDM festivalu Countdown.

Spektakularni doček Nove godine još se prepričava, a u ovim nas danima očekuju nova glazbena uzbuđenja. Nezaboravno party iskustvo okupilo je neka od najvećih imena svjetske DJ scene, a njima će se pridružiti i nizozemski DJ. R3hab je u bogatoj karijeri surađivao s brojnim imenima svjetske EDM scene, a najviše se ističe suradnja s Afrojackom. Uspjeh njegovog najvećeg hita Get Up s glazbenicom Ciarom donio mu je 21. mjesto na ljestvici TOP 100 svjetskih DJ-a u 2016. prema časopisu DJ Mag. Kao izvođač i producent surađivao je s Katy Perry, Rihannom, Lady Gagom, Madonnom, LMFAO, Jennifer Lopez i Pitbullom. R3habovi nastupi puni su intenzivne energije kojom oduševljava publiku koja mu se uvijek rado vraća, a poseban set koji očekuje posjetitelje Enter Zagreb partyja neizbježna je poslastica za svakog ljubitelja dobrog partyja.

R3habu će se na pozornici pridružiti Felix Jaehn, LVNDSCAPE i Justin Oh koji će se pobrinuti da prvi dani 2017. u Zagrebu budu nezaboravni. Vrhunska produkcija, bogat glazbeni program i vodeći svjetski DJi pretvorit će Croatia Winter Music Festival u jedinstveno party iskustvo koje će na najbolji način najaviti godinu pred nama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Večeras nas pak u Areni očekuje program Laundry. Duo Sick Individuals grade glazbenu karijeru vlastitim autorskim hitovima i remiksevima za svjetske zvijezde kao što su Rihanna, Avicii, David Guetta i Madonna.

Kura je 29-godišnji portugalski electro house DJ i producent koji je svoj glazbeni put započeo još kao tinejdžer u lisabonskim klubovima, a danas nastupa na festivalima i u klubovima širom svijeta. Iz godine u godinu sve više napreduje na Top 100 listi DJa DJ Maga, a trenutno je na 51. mjestu.

22-godišnji Thomas Newson je nizozemski DJ koji je prvi uspjeh doživio kao 19-godišnji mladić, njegov singl Flute na YouTubeu je pogledan više od 50 milijuna puta! Njegov brzi proboj na dinamičnu EDM scenu ne čudi jer mu je ritam jednostavno u genima, otac Marco V poznati je DJ i producent te jedan od pionira elektronske glazbe u Nizozemskoj.

Ulaznice za sve dane Croatia Winter Music Festivala dostupne su za kupnju online putem www.ticketshop.hr te putem prodajnih mjesta partnera, među kojima su i Atlas prodajna mjesta te Tisak Media. Cijene za sve dane programa do kraja tjedna kreću se od 50,00 kn do 380,00 kn (VIP). Cijene po kategorijama i danima mogu se pronaći na www.croatiawintermusicfestival.com

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince
Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220:  konceptni cestovni automobil, s dvojnim DNA kodom
PROMO

Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220: konceptni cestovni automobil, s dvojnim DNA kodom

Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220 omogućuje svakodnevne vožnje samo na struju s dosegom do 66 km u kombinaciji s učinkovitom Toyotinom hibridnom tehnologijom pete generacije