Obavijesti

News

Komentari 31

Njegovateljica izudarala ženu s Alzheimerom: 'Užasno smrdiš!'

Njegovateljica izudarala ženu s Alzheimerom: 'Užasno smrdiš!'

Gina Owen (46) u dnevnu sobu svoje kuće postavila je skrivenu kameru kako bi provjerila kako se prema njezinoj bolesnoj majci odnosi njegovateljica Stacey George (47). Šokirala se snimkom

VIDEO

Kći 78-godišnje žene koja boluje u Alzheimerove bolesti zaprepastila se gledajući uživo preko mobitela kako joj njegovateljica u njezinom domu u britanskom Ketteringu udara nemoćnu majku, viče na nju i govori joj da smrdi. 

Gina Owen (46) u dnevnu sobu svoje kuće postavila je skrivenu kameru kako bi provjerila kako se prema njezinoj bolesnoj majci odnosi njegovateljica Stacey George (47), inače zaposlenica njegovateljske tvrtke Mega Care. Ostala je bez teksta kada je vidjela da George ženu udara po rukama, a onda s nje agresivno povlači deku kojom je starica pokrila gole noge. 

Ginina sestra Mandy iz kuće je izašla samo deset minuta prije nego je njgovateljica počela torturu. 

- Bože, kako smrdiš - čuje se kako govori bezosjećajna George. 

POGLEDAJTE VIDEO

Gina zatim dolazi i odmah suočava njegovateljicu s onim što je vidjela. 

- Stace, moram ti odmah reći da sam postavila kameru i vidjela kako jutros udaraš moju majku i oduzimaš joj deku. Čula sam i da si joj rekla da smrdi. Molim te da odmah odeš - kazala joj je razočarana Gina koja je incident dojavila i Mega Careu. Tvrtka je Stacey George odmah otpustila no policija joj je izdala samo opomenu iako je priznala što je učinila. 

Majčino stanje se popravilo

Gina i Mandy za majku brinu vikendima dok im je preko tjedna potrebna njegovateljica nakon što im je 2015. preminuo otac. Da je majka izložena napadima posumnjale su nakon što je počela odbijati i njihovu pomoć. Postavile su nekoliko kamera u kuću i otkrile zlostavljanje. 

- Isprva smo mislile da se bolest pogoršala pa da zato odbija asistenciju. No drugi njegovatelj savjetovao je da postavimo kamere i dobro da smo to učinile - kaže Gina čijoj se majci nakon prekida suradnje sa Stacey stanje značajno poboljšalo. 

Direktor Mega Carea Winner Lawal rekao je kako su u tvrtki 'duboko razočarani' te da je svo njihovo osoblje obučeno po licenci koju je odredila Komisija za kvalitetu skrbi, piše Daily Mail

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

UŽIVO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

UŽIVO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"