Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Njegovateljica izudarala ženu s Alzheimerom: 'Užasno smrdiš!'

Gina Owen (46) u dnevnu sobu svoje kuće postavila je skrivenu kameru kako bi provjerila kako se prema njezinoj bolesnoj majci odnosi njegovateljica Stacey George (47). Šokirala se snimkom

361298380
Foto: Profimedia
31 komentara

Kći 78-godišnje žene koja boluje u Alzheimerove bolesti zaprepastila se gledajući uživo preko mobitela kako joj njegovateljica u njezinom domu u britanskom Ketteringu udara nemoćnu majku, viče na nju i govori joj da smrdi. 

Gina Owen (46) u dnevnu sobu svoje kuće postavila je skrivenu kameru kako bi provjerila kako se prema njezinoj bolesnoj majci odnosi njegovateljica Stacey George (47), inače zaposlenica njegovateljske tvrtke Mega Care. Ostala je bez teksta kada je vidjela da George ženu udara po rukama, a onda s nje agresivno povlači deku kojom je starica pokrila gole noge. 

Ginina sestra Mandy iz kuće je izašla samo deset minuta prije nego je njgovateljica počela torturu. 

- Bože, kako smrdiš - čuje se kako govori bezosjećajna George. 

POGLEDAJTE VIDEO

Gina zatim dolazi i odmah suočava njegovateljicu s onim što je vidjela. 

- Stace, moram ti odmah reći da sam postavila kameru i vidjela kako jutros udaraš moju majku i oduzimaš joj deku. Čula sam i da si joj rekla da smrdi. Molim te da odmah odeš - kazala joj je razočarana Gina koja je incident dojavila i Mega Careu. Tvrtka je Stacey George odmah otpustila no policija joj je izdala samo opomenu iako je priznala što je učinila. 

Majčino stanje se popravilo

Gina i Mandy za majku brinu vikendima dok im je preko tjedna potrebna njegovateljica nakon što im je 2015. preminuo otac. Da je majka izložena napadima posumnjale su nakon što je počela odbijati i njihovu pomoć. Postavile su nekoliko kamera u kuću i otkrile zlostavljanje. 

- Isprva smo mislile da se bolest pogoršala pa da zato odbija asistenciju. No drugi njegovatelj savjetovao je da postavimo kamere i dobro da smo to učinile - kaže Gina čijoj se majci nakon prekida suradnje sa Stacey stanje značajno poboljšalo. 

Direktor Mega Carea Winner Lawal rekao je kako su u tvrtki 'duboko razočarani' te da je svo njihovo osoblje obučeno po licenci koju je odredila Komisija za kvalitetu skrbi, piše Daily Mail

Možda vas zanima i ovo:
Message