Obavijesti

Promo sadržaj

Njegovo veličanstvo – hot dog!

Njegovo veličanstvo – hot dog!
3

Hot dog se priprema na različite načine, ali osnova je pecivo, s rupom ili prerezano, ovisno o tome što osoba koja uživa u ovom specijalitetu više voli, te pileća ili svinjska hrenovka

Poznata voditeljica i kuharica Martha Stewart jednom je prilikom izjavila da gdje god da ode, uvijek traži hot dog. Voljeli ga ili ne, nema osobe na svijetu koja barem jednom u životu nije probala ovu globalno poznatu kombinaciju toplog peciva i hrenovke. A baš kao i ova Amerikanka, većina će između nekoliko ponuđenih različitih jela, uvijek odabrati upravo ovo. U čemu je tajna?

Hot dog se priprema na različite načine, ali osnova je pecivo, s rupom ili prerezano, ovisno o tome što osoba koja uživa u ovom specijalitetu više voli, te pileća ili svinjska hrenovka. Pritom je važno voditi računa o kvaliteti ovih namirnica, pecivo treba biti svježe, a hrenovke od visokog postotka udjela mesa čime je zagarantirana punoća okusa i nutritivna vrijednost. Iako će mnogi reći da je klasik najbolji te u svoj hot dog staviti samo senf ili majonezu, sve je veći broj istinskih gurmana koji od hot doga očekuju pravo malo umjetničko djelo te u njega stavljaju razne dodatke i umake.

Bilo da se radi o jednostavnim i poznatim okusima ili o uzbudljivim novim kombinacijama, mjesto na koje svi ljubitelji izvrsnih hot dogova trebaju doći su Inini gastro lokali Fresh Corner koji se nalaze u sklopu odabranih maloprodajnih mjesta. Preporuka je da svakako probate Wild dog, sočnu kombinaciju hrenovke i mekanog tostiranog peciva s dodatkom svježe zelene salate, savršeno narezanih kockica luka i senfa. Također, jedan od omiljenih je i Crispy bacon, a sastojak koji ovaj hot dog čini neodoljivim je hrskava pečena slanina zlatno žute boje koja se topi u ustima.

Hot dog jedan je od Fresh Corner specijaliteta u čije traženje najboljih omjera sastojaka je utrošeno puno vremena te se priprema s posebnom pažnjom. Kupci mogu birati između tri vrste visokokvalitetnih hrenovki te dvije vrste peciva. Bez obzira na to koje pecivo odabrali, ono se tostira prije dodavanja hrenovke i umaka po želji, a odnedavno se u ponudi nalaze i barbecue i chilli umak koji će dodati novu dimenziju ovom ukusnom zalogaju.

Kako ne bi sve ostalo na priči, pozivamo vas da posjetite Inin Fresh Corner i sami isprobate neku od kombinacija. Otkrit ćete da su uistinu iznenađujuće ukusne i uvjereni smo da nećete moći odabrati najbolji.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.