Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Njih dvoje imaju 29 žena i 160 djece - i to bez grižnje savjesti

Kanada: Obojica kažu da ih ta presuda neće odvratiti od toga da si pronađu u budućnosti nove žene. Oni su članovi mormonske sekte koja zagovara poligamiju

Foto: Screenshot/YouTube/CBC News
17 komentara

Winston Blackmore (61) ima 24 žene i 149 djece, a njegov prijatelj James Oler (53) pet žena i 11 djece. Prošli utorak je sutkinja odlučila da će Blackmore provesti šest mjeseci u kućnom zatvoru, ali će mu biti dopušteno da ide na posao i kod liječnika.

Winston Blackmore, who is accused of having two dozen wives, smiles at a reporter's phone as he arrives at the BC Supreme Court in Cranbrook, British Columbia, Canada MORMONSKA SEKTA Osuđen za poligamiju: Imao 25 žena i rodile su mu 145 djece

Rok kušnje mu je 12 mjeseci. Oler je dobio tri mjeseca kućnog zatvora i 12 mjeseci kušnje. Blackmore također mora odraditi 150 sati društveno korisnog rada dok Oler mora 75, piše Star Vancouver.

Obojica kažu da ih ta presuda neće odvratiti od toga da si pronađu u budućnosti nove žene. Obojica su vodeće osobe mormonske sekte koja zagovara poligamiju. Sudu su rekli da neće odustati od svojih uvjerenja. 

- Oni ne osjećaju grižnju savjest u ovom slučaju - zaključila je sutkinja. 

- Kriv sam jer živim svoju vjeru i to je sve što ću reći o toj temi - rekao je Winston Blackmore. 

Možda vas zanima i ovo:
Message