Obavijesti

News

Komentari 0

Njuškalo predstavlja najbolje tehnološke prakse iz svijeta

Njuškalo predstavlja najbolje tehnološke prakse iz svijeta
5

New Link donosi odgovore na sva pitanja o budućnosti poslovanja nekretninama i o promjenama u auto-moto industriji.

VIDEO

Ostalo je još manje od mjesec dana do drugog izdanja Njuškalove New Link konferencije, koja će se održati u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu. Polaznici 03. listopada od ponajboljih svjetskih predavača mogu doznati kakve trendove i transformacije donosi budućnost na tržištu nekretnina u digitalnoj eri, a 04. listopada po prvi put u Hrvatskoj imat će priliku otkriti koje nas ključne promjene uskoro očekuju u auto-moto industriji te hoće li digitalne usluge zamijeniti offline prodaju!

New Link nekretnine – 3. listopada 2017.

Njuškalova kategorija Nekretnine najveća je i najutjecajnija destinacija za prodaju, najam i kupnju nekretnina u Hrvatskoj. S više od 160 tisuća oglasa nekretnina i 442 tisuće stvarnih korisnika kategorije, Njuškalo postavlja standarde i prepoznaje trendove u trgovanju, istovremeno istražujući nove ideje i tehnologije personaliziranog ciljanja ponude, kako bi uspješno povezali pravog prodavatelja s pravim kupcem.

Kako digitalna era mijenja načine poslovanja u nekretninskom sektoru polaznicima na Njuškalovoj New Link konferenciji će otkriti dr.sc. Joe Peppard, vrhunski predavač s berlinskog ESTM-a, a više o budućnosti u poslovanju nekretninama moći će doznati od Viktora Webera, osnivača i direktora Future Real Estate Instituta, koji pomaže korporacijama i vladinim tijelima da provedu digitalnu transformaciju i razviju održive poslovne modele.

Iskustvo austrijskih ulaganja u Hrvatsku ispričat će iz prve ruke direktor Supernove dr.sc. Paul Merdzo, a detaljnije o neraskidivoj vezi arhitekture i urbanizma sudionicima će predavati dr.sc. Rene Lisac, predsjednik DAZ-a i docent na Arhitektonskom fakultetu. O novom ciklusu u građevinskom sektoru govorit će Robert Pokrovac iz Uprave Erste nekretnina, a o ulaganju u interijer s ciljem povećanja vrijednosti nekretnine predavanje će održati poznata dizajnerica Jelena Havelka.

New Link auto-moto – 4. listopada 2017. – Prvi put u Hrvatskoj!

Kao vodeća online destinacija za kupnju i prodaju svih vrsta vozila, Njuškalo je najveći virtualni izložbeni salon u kojemu se mjesečno susreće više od 700 tisuća prodavatelja i potencijalnih kupaca vozila. Svojim korisnicima Njuškalo nudi najrelevantniju i najažurniju bazu vozila u prodaji te najefektivniji kanal prodaje i promocije!

Najveći hrvatski marketplace sada ide i korak dalje te 4. listopada po prvi put u Hrvatskoj organizira konferenciju namijenjenu auto kućama, brandovima, distributerima, trgovcima i ostalim povezanim sudionicima u auto moto industriji.

Na New Link konferenciju stiže Allison Nau, big data stručnjakinja iz najveće svjetske organizacije za usluge u automobilskoj industriji, Cox Automotive! Sudionici konferencije imat će jedinstvenu priliku čuti o o naprednim tehnikama i servisima koje koriste najveći svjetski trgovci automobilima, temeljenim na prediktivnim analitičkim metodama. Najnovije spoznaje i globalne trendove s kojima se auto-moto industrija susreće u eri digitalne transformacije predstavit će dr.sc. Brane Kalpič, profesor s Oxford Sveučilišta i poznati konzultant za upravljanje, a o važnim promjenama u zakonskim okvirima govorit će Hrvoje Paver iz Hrvatske gospodarske komore.

O najučinkovitijim prodajnim tehnikama i marketinškim alatima budućnosti te kako ih primijeniti u svom poslovanju s ciljem optimizacije prodaje, polaznicima će ispričati poznati svjetski marketinški stručnjak dr. sc. Jose Maria Pons!

Više o programu dostupno je na www.newlinkconference.hr, a zainteresirani svoje mjesto na New Link konferenciji mogu osigurati kupnjokm ulaznice putem Entrio sustava.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'
BURNA PRESICA PENAVE

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'

SDSS i Možemo! su nam neprihvatljivi partneri. Sa svima drugima se razgovora.  Pravi razgovori su tek krenuli s jučerašnjim danom, kaže Penava
Naši novi vojni avioni slijeću u četvrtak! Koštali su 1,2 milijarde eura, a ugovor je i dalje tajna
ŠEST SADA, ŠEST KASNIJE

Naši novi vojni avioni slijeću u četvrtak! Koštali su 1,2 milijarde eura, a ugovor je i dalje tajna

Plus+ Stiže šest od 12 aviona. Dva dvosjeda i četiri jednosjeda biti će u novim hangarima na Plesu. Zauvijek će poslati u mirovinu stare MiG-ove 21