Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Noa Glamping Resort na Pagu zove na odmor iz snova

Na površini od čak 60.000 četvornih metara u blizini Zrća nalazi se 50 vila s privatnim bazenima, koje gostima nude vrhunski odmor. Noa Glamping Resort predstavlja spoj užitka i luksuza te stvara novu dimenziju zabave

Foto: Bernard Dino Ninkovic

Odmor iz snova? Znamo adresu! U neposrednoj blizini poznate party destinacije - novaljskog Zrća, iznad susjedne plaže Katarelac, zagrebačka Noa grupa napravila je vrhunski projekt - Noa Glamping Resort.

Foto: Denine.eu Na površini od čak 60.000 četvornih metara nalazi se 50 glamping kućica, točnije vila, kojima je status podignut na razinu od četiri zvjezdice. U taj je projekt dosad uloženo 15 milijuna kuna, a prvi su gosti stigli već u srpnju i broj im raste iz dana u dan. 

Foto: Noa Glamping Resort A vile pružaju baš ono što svakom od treba... Bijeg od svakodnevnice i vrhunski odmor. Sastoje se od dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, dnevnog boravka, kuhinje i blagovaonice. Svaka vila ima privatan bazen i terasu, stavljajući tako navedeni luksuzni resort na sam vrh po jedinstvenosti smještajnih kapaciteta na navedenom području. 

Foto: Denine.eu Cijeli projekt je zamišljen kao Eko glamping resort, jer su kućice napravljene od prirodnih materijala, točnije od balirane slame. Na krovovima kućica je zemlja i kokosov supstrat, svojevrsni zeleni krov, koji omogućava bolju toplinsku izolaciju. Svaka kućica ima i bio jamu, pri čemu se pročišćena voda koristi za navodnjavanje okoliša. U planu je i postavljanje solarnih panela čime bi se smanjila potrošnja struje te privukao još veći broj ekološki osviještenih gostiju.

Noa Glamping Resort predstavlja spoj užitka, udobnosti i luksuza te stvara novu dimenziju zabave na Zrću.

Više informacija saznajte na web stranici te Facebooku i Instagramu.

Tema: Promo sadržaj

Message