Obavijesti

News

Komentari 72

Sigurni su: Noć prije nestanka Antonije, Paravinja pio u kafiću

Sigurni su: Noć prije nestanka Antonije, Paravinja pio u kafiću
5

Majka u šoku: Roditelji Dragana Paravinje (43) ostali su bez riječi kad su čuli da se traga za njihovim sinom. Susjedi kažu kako su mislili da je u zatvoru zbog silovanja

VIDEO

Konobarica i gost drniškog 'Song' kafića gotovo su posve sigurni da Dragan Paravinja bio u njihovom gradu večer prije nestanka Antonije Bilić.

- U ponedjeljak oko 20.10 minuta ušao je u kafić i naručio pivo. Bio je nervozan, živčan, osvrtao se, tresao i odmah započeo razgovor, na kojem je inzistirao do kraja svog boravka u lokalu koji trajao sat, sat i 15.  Iako nisam pokazivala da me zanima, u nekoliko minuta ispričao je sav svoj život, kako ga je ostavila žena i odvela njihovu djevojčicu, kako ona nije mogla podnijeti što je on vozač i što ga nikad nema doma, kako ga je varala i kako su sve žene iste. Izbacio je pred mene sve svoje frustracije. Rekao je kako je popio nekoliko piva u kafiću 'dolje', te da je sad baš odlučio da će se napiti i spavati u kamionu. Sjedio je i pio to pivo, a kasnije još tri ili četiri gemišta, ali nije bio posebno neugodan ni napasan. Na trenutke nisam znala priča li meni nešto ili razgovara sam sa sobom - ispričala nam je konobarica i vlasnica 'Songa' Dijana Marjanović (39) iz Knina. 

- Govorio je kako vozi kamion od Pule prema 'dolje', da je parkirao blizu i da će spavati u njemu. Pitao me odakle sam i nudio mi prijevoz do kuće. Zahvalila sam mu i rekla da imam osiguran prijevoz. Nisam mogla slutiti da je vrebao žrtvu - rekla je Dijana, koju na posao i s posla svaki dan vozi sin. Ona poznaje sve svoje goste, pa bi ga bila zapamtila i da se nije ponašao neobično. Sjetila ga se kad je objavljena priča o misterioznom kamiondžiji koji je odveo njihovu Antoniju, a postala je sigurna kad je objavljena slika. 

- O svemu sam razgovarala s policijom, ali ne znam jesam li im puno pomogla. Isti je kao na slici, osim što mu je kosa bila kraća, a usne tanje. Da, to je bio on, Dragan Paravinja. Sigurna sam 80 ili 90 posto, a s potpunom sigurnošću to ću moći reći kad budu objavljene njegove nove fotografije, kad ga uhite i slikaju - rekla je Dijana.

Njenom svjedočenju se pridružuje i Drnišanin Žarko Triva (47), koji je sjedio u lokalu dok je navodni Paravinja sjedio za šankom i gnjavio je svojom životnom pričom.

- Da. Sjetio sam ga se odmah. To je on.  Vidio sam nervoznog nepoznatog čovjeka kako sjedi za šankom i razgovara s Dijanom. Mislio sam da je neki njen rođak ili poznanik, radi čega nisam obraćao previše pozornosti, ali nisam ga mogao ne primijetiti jer se nervozno vrpoljio, gestikulirao i tresao se. Meni sliči više na objavljeni fotorobot nego na fotografiju, a možda je negdje između. Sjetio sam ga se odmah, a postao sam siguran kad sam u novinama pročitao kako je sumnjivog vozača opisala djevojka koju je kraj Modruša vabio u kamion - ispričao nam je Triva.

I Dijana i Žarko su sve ovo ispričali policiji, koja se zasad ne može izjasniti je li opisana osoba imala veze s nestankom Antonije Bilić, je li to bio Dragan Paravinja ili netko drugi. U prilog tezi da se radi o otmičaru ide to što se kafić 'Song' u kojem je pio nalazi kojih dvjesto metara od Čikolskog mosta gdje je Antonija posljednji put viđena i isto toliko od autobusnog kolodvora gdje se inače po noći parkiraju kamioni i odmaraju kamiondžije. Međutim, svega 20-ak metara od 'Songa' je Policijska postaja Drniš, a čini se gotovo nevjerojatno da će netko za kim je raspisana međunarodna tjeralica zbog silovanja sjediti u kafiću kraj policije, tražiti žrtve i planirati nedjela.

Nakon Draganova bijega, obitelj živi povučeno

Susjedi obitelji Paravinja u Novoj Pazovi kažu kako obitelj nakon njegova bijega iz Srbije živi povučeno. Nakon što smo pozvonili na vrata njihove kuće u Novoj Pazovi izašla je Draganova majka. Na pitanje možemo li razgovarati s Draganom, njegova zbunjena majka rekla je da nije ovdje. Dodala je da u kući nema ni njegova oca Obrada.

Bila je iznenađena činjenicom da smo iz Hrvatske, a informacija da za Draganom traga policija “skamenila” joj je lice. Žena je u nevjerici slušala kako joj je sin povezan s nestankom mlade djevojke. Na kraju je samo spustila glavu i uzdahnula.

- A kako znaju da je to on? - samo je rekla i brzo zatvorila vrata.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 72
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca