Obavijesti

News

Komentari 16

"Nogometni trener me je tjerao da mu diram penis"

"Nogometni trener me je tjerao da mu diram penis"
3

Bivša nogometašica (19) iz Zagorja trenera je prijavila za seksualno zlostavljanje. Kaže kako ju je zlostavljao u autu dok je još bila maloljetna

VIDEO

Ovo ne smiješ nikom reći, to mora biti naša mala tajna, riječi su koje ni dvije godine nakon zlostavljanja bivša nogometašica (19) iz Zagorja ne može izbrisati iz glave. Tvrdi kako ju je seksualno zlostavljao njezin ondašnji trener (40) u klubu.
- U tom klubu ponudili su mi da za njih igram nogomet. Trener se ponudio da će dolaziti po mene i voziti me doma. Bila sam dobra s njegove dvije kćeri i nisam imala razloga sumnjati u njegove namjere. Ni dandanas nisam svjesna kad je sve počelo - povjerila nam se djevojka, koja je onda imala samo 17 godina.
- Treninzi su bili obično navečer. Nakon njih me vozio doma. Tijekom tih vožnji počeo me ispitivati imam li dečka, jesam li imala spolni odnos... Bilo mi je neugodno. Promrmljala sam da me to još ne zanima, a on se podmuklo smješkao. Tad me još nije bio počeo dirati - govori nam djevojka.Kako je bila dobra s njegovim kćerkama, predložio joj je da spava kod njih za vikend jer su subotom imali treninge, a nedjeljom utakmice. Kaže da joj je to bilo sumnjivo, ali nije imala izbora.
- Scenu koja mi je promijenila život nikad neću izbrisati iz glave. Krenuli smo autom prema njegovoj kući. Na pola puta stao je uz neki šumarak, uzeo mi ruku i rekao: 'Šta mi ga ne bi mogla malo dirati?’. Ukočila sam se. Bio je u trenirci i silom mi stavio ruku na penis. Tiskao je ruku po njemu. Uspjela sam istrgnuti ruku. Sjećam se samo da se od straha nisam mogla pomaknuti, da sam mu govorila: 'Nemoj mi to raditi’ - svjedoči nam uplašena djevojka.
- Ja sam drhtala, a on je rekao: 'Ne mogu s ovako dignutim ići doma’. Krenuo je, no opet je stao i prisilno me poljubio u usta - dodala je šokirana djevojka. Sutradan se na treningu, kaže, ponašao kao da ničeg nije bilo. No tijekom vožnje kući ponovno je počeo verbalno zlostavljanje.
- Pitao me zašto neću, zar mi se on ne sviđa, stavio mi je ruku na nogu i počeo me maziti iznad koljena. Govorio mi je da bi nam moglo biti lijepo, da bismo uživali i da nitko za to ne bi znao. I tako tijekom svake vožnje iako sam mu govorila da prestane - rekla je naša svjedokinja. Pipkanja više nije mogla podnositi. Prestala je igrati nogomet. Nikom se nije povjerila, ni roditeljima ni prijateljicama, sve do prije par dana. Bivšeg trenera prijavila je policiji. Općinsko državno odvjetništvo za mladež u Zlataru ispituje slučaj.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca
Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...
A KLELI SE U JEDINSTVO

Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...

Odlazak bračnog para Raspudić Selak od Mosta, samo je jedan od raskola među partnerima i unutar stranaka nakon izbora. DP se lomi oko koalicija, SDP-ov Grbin na meti kritika, Plenković na dvostrukom udaru...