Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
59 komentara

Nose i svoje gorivo: Turisti iz prtljažnika točili gorivo u aute

Na Facebook profilu blogera Krule osvanula je objava sa slikom gdje turisti iz četiri kanistera koje su izvadili iz gepeka toče vlastito gorivo na benzinskoj postaji na autocesti A1 prema moru

59 komentara

Poznati bloger Krule je na svom Facebook profilu objavio sliku u kojem se vidi kako turisti na parkiralištu benzinske postaje na autoputu A1 prema moru iz gepeka vade 4 kanistera s gorivom te tankaju auto, potom te iste kanistere bacaju u kantu za smeće. 

Na slici se ne vidi odakle su turisti, ali je Krule napisao da se ne radi o Česima, a u akciji su im pomogle i žene.  

OBJAVU PRENOSIMO U CIJELOSTI: 

Turisti u Hrvatskoj nose gorivo sa sobom!

Ja sam jutro zino ka dabar na 5 kubika drva. Slušaj ovo! 
Pičim jutros, ama sad maloprije, za Gospić i stanem na benzinskoj na autoputu, popit kavu... mažem tu kavurinu, duvanim... a ispred mene... stranci... turisti (ne bi sad iz koje su države) ... otvaraju bunker na škodi (vidi se na slici)... vade pola stvari iz bunkera... od guz papira (to i ja svuda nosim sa sobom pa mi je to jasno), hrane itd. itd... i vade 4 kanistera od 10 litara. Pomislim u sebi "Gledaj al vinčinu deru!" Potom stvari vraćaju nazad... otvaraju prvi kanister... reko je**lo majku kud ranom zorom po vinčini... kad ono... otvara ovaj vratašca na autu... ja sam mislio da sanjam... ONI TOČE U AUTO!!! Alo!? Ne, to nije vino i ne, oni nisu ostali bez goriva jer smo na je**noj benzinskoj... oni su je**no gorivo ponijeli sa sobom jer je bilo zabijeno u dnu bunkera... na svoje oči vidio! 4 kanistera izvadili! Kako su koji rastočili, tako su ga bacili u kantu za smeće... pomogle su im i žene koje su se kasnije pojavile.

Pa krutej**o... po države pi**i na migrante jer to su ka prikiriveni teroristi... a nama su zapravo turisti teroristi... jer ovaj da se sa nekim sudario, gljiva od ekslozije bi se vidjela 4 županije dalje, plamen bi se prostro do Kušćevićeve parcele na Braču, paški janjci bi se ispekli bez ražnja i to na Pagu... a vjerujem i zapalio olimpijski plamen, je**mliga gdjeliveć.

Ne bi se ja čudio da na kraju sezone Jadransko more presuši... odnit će ga ovi kući u kanisterima.

I ne... nisu Česi!

 

 

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message