Obavijesti

Promo sadržaj

Nova era pametnih telefona uz Samsung Galaxy Z Fold2 5G

Nova era pametnih telefona uz Samsung Galaxy Z Fold2 5G

Iako službena prodaja novog preklopnog pametnog telefona Galaxy Z Fold2 5G počinje za nekoliko dana, za ovo tehnološko čudo iz Samsunga već su tisuće predbilježbi, a performanse obećavaju vrhunsko korisničko iskustvo uz koje vam ne treba tablet

Iz Samsung Electronicsa, u mistično crnoj i atraktivnoj brončanoj boji, stiže vrhunska nova tehnologija za ljubitelje inovacija i digitalnih dostignuća. Preklopni telefon Samsung Galaxy Z Fold2 5G opremljen je novim naprednim performansama koje bi, barem prema najavama, korisnici trebali obožavati. Već na prvi pogled nova Samsungova uzdanica dokazuje da je riječ o sustavno opremljenom pametnom telefonu koji se bazira prvenstveno na vrhunskom korisničkom doživljaju. S većim Cover Screenom i masivnim glavnim zaslonom, Galaxy Z Fold2 5G kombinira čvrst dizajn i stručnu izradu s intuitivnim novim značajkama, a vizualno odaje dojam moćnog uređaja s kojim ćete rado provoditi svoje najljepše trenutke.

Precizno dizajniran zaslon koji ne trebate otvarati

Novi Samsungov preklopni telefon prepun je naprednih funkcija koje pružaju cijeli raspon pogodnosti i vrhunskog iskustva. Iako se sastoji od dva dijela, 6,2-inčni Infinity-O Cover Screen pruža maksimalnu iskoristivost, tako da korisnici bez otvaranja uređaja mogu provjeriti svoju e-poštu, potražiti upute ili pregledavati sadržaj. A kad se Galaxy Z Fold2 5G otvori, do izražaja dolazi masivni glavni zaslon od 7,6 inča, s minimaliziranim okvirima i bez prednje kamere, uz prilagodljivu brzinu osvježivanja od 120 Hz za glatko pomicanje i igranje. S ovim uređajem dobit ćete osjećaj punoće zvuka i auditivno osnažiti percepciju jer Galaxy Z Fold2 5G dolazi s jakim dinamičkim zvukom, poboljšanim stereo efektom i jasnijim soundom koji pružaju dvostruki zvučnici.

Čvrst i profinjen dizajn u atraktivnim bojama

Ultratanko staklo na redizajniranom Galaxy Z Fold2 5G telefonu pruža gladak osjećaj, a dio novog dizajna je i šarka koja se neprimjetno uklapa u tijelo pametnog telefona s CAM mehanizmom. Galaxy Z Fold2 5G poboljšao je i verziju uklanjanja prašine razvivši novu inovativnu tehnologiju za čišćenje kako bi postigao istu razinu zaštite u manjem prostoru. Šarka Galaxy Z Fold2 5G sa stražnjim dijelom odlikuje se revolucionarnom tehnikom rezanja, modificiranim sastavom i podešenom gustoćom vlakana. Profinjeni dizajn novog Samsung telefona neće proći nezamijećeno, atraktivne boje dizajna i kristalno čista slika sučelja odskaču od svega trenutno na tržištu, pa cijenu od 15.499 kuna znalci opravdavaju kao prihvatljivu za sve što ovo najnovije tehnološko dostignuće nudi. 

Moći ćete snimiti što god poželite 

Ovaj pametni telefon povezuje Flex mode s App Continuity značajkom, a ova fleksibilnost omogućuje stvaranje sadržaja koji su prilagođeni korisničkim željama. S načinom pregleda snimanja ili fotografiranja korisnici sad neće morati napustiti aplikaciju kamera. Jasno će moći pogledati fotografiju ili videozapis koji su upravo snimili ili pregledati do pet najnovijih snimaka u donjoj polovici glavnog zaslona, dok će se pregled sljedećeg snimka prikazati na gornjoj polovici. Također, svoju će kreativnost moći odvesti i korak dalje pomoću automatskog uokvirivanja. Galaxy Z Fold2 5G može snimati videozapise bez ruku i držati predmet u fokusu čak i kad se kreće. Kamera Galaxy Z Fold2 5G sadrži niz kategorija za snimanje, a u bilo kojim uvjetima i vremenskim periodima dobit ćete jednako čistu sliku u visokoj rezoluciji.

U isto vrijeme možete surfati, čitati mail i gledati fotografije 

Galaxy Z Fold2 5G usklađuje mobilnu produktivnost s naprednim multitasking mogućnostima. Korisnici sad mogu upotrijebiti višeaktivni prozor za kontrolu rasporeda zaslona i osigurati veću produktivnost istodobnim pregledavanjem više datoteka iz iste aplikacije. Brzo i jednostavno mogu prebacivati raspored između velikog zaslona ili tradicionalnog izgleda telefona u postavkama, mogu dograditi iskustvo gledanja svojih omiljenih aplikacija, uključujući Gmail, YouTube i Spotify. Koristeći glavni zaslon s Officeovim aplikacijama u sustavu Microsoft 365, mogu oponašati doživljaj tableta. Primjerice, ako koristite Microsoft Outlook i istodobno gledate pristiglu poštu s lijeve strane s trenutnim razgovorima.

S Galaxy Z Fold2 5G možete pristupiti velikim brzinama zahvaljujući potpunoj kompatibilnosti s 5G mrežom. Evo što o novom Samsungovu modelu kaže dr. TM Roh, predsjednik i voditelj odjela za mobilne komunikacije Samsung Electronicsa.

"Naše putovanje prema sljedećoj generaciji mobilnih uređaja puno je originalnosti i inovacija. Lansiranjem pametnog telefona Samsung Galaxy Z Fold2 5G pomno smo slušali povratne informacije korisnika kako bismo bili sigurni da unosimo značajna poboljšanja u hardver, istodobno razvijajući nove inovacije za poboljšanje korisničkog iskustva. Dodatno ojačani našim partnerstvima s Googleom i Microsoftom, reorganiziramo i redefiniramo mogućnosti doživljaja mobilnih uređaja."

Vlasnicima dostupna usluga Galaxy Premier

 

Galaxy Z Fold2 5G nudi i dodatne povlaštene usluge, a jedna od njih je i Galaxy Z Premier, sustav podrške tima stručnjaka s kojima će kupac jedan na jedan moći riješiti korisničke nedoumice. Vlasnici Galaxy Z Fold2 5G također se mogu prijaviti za program Samsung Care +,koji pruža jednokratnu zaštitu uređaja od slučajnih oštećenja u roku od godinu dana od datuma kupnje, a osigurat će im se i najbolje mobilno iskustvo podrškom tri generacije dogradnji operacijskog sustava Android (OS). Na oko 40 tržišta diljem svijeta ovaj tehnološki mobilni izazov naći će se u prodaji od 18. rujna 2020. 

Ostvarite pravo na uštedu prilikom kupnje novog Galaxy Z Fold2 5G pametnog telefona uz mogućnost dostavljanja svog rabljenog mobilnog telefona u periodu do 17. rujna 2020. Više informacija možete pronaći ovdje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve