Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
96 komentara

Nova ovrha: Šuker nije platio niti račun za plin od 114 kuna

Šuker je rekao da će HNS voditi volonterski, ali navodno dobiva naknadu između 50.000 i 55.000 kuna mjesečno. Na raspolaganju mu je i službena kartica

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
96 komentara

Prema nekim procjenama, tijekom cijele nogometne karijere Davor Šuker je zaradio oko 140 milijuna kuna. A veća je nepoznanica kako je takav kapital uspio potrošiti.

Već smo otkrili da mu je Porezna uprava upisala hipoteku na šesterosobni penthaus u centru Opatije od 152 četvorna metra jer treba platiti državi više od šest milijuna kuna poreza. Ali sad se čini da predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza ima i problem s podmirenjem puno manjih iznosa, onih za osnovne režije. Zagrebačka plinara ovršila ga je zbog neplaćenih računa za plin. Dug je tek 114 kuna, ali su računi izdani za prosinac 2018. godine i travanj ove godine. Možda je u ovom trenutku i podmiren, ali to ne možemo znati jer Šuker uporno odbija dati obrazloženje i komentar na ovrhe. Račun je izdan za lokale u Drenovačkoj ulici u Zagrebu.

U subotu smo objavili sve nekretnine koje smo uspjeli pronaći a koje glase na Davora Šukera, pa ovaj poslovni prostor treba pridodati toj hrpi nekretnina najpoznatije hrvatske nogometne devetke.

Radi se o poslovnom prostoru od 45 kvadrata koji je nastao spajanjem dva susjedna. U tom lokalu na Trešnjevci bilo je sjedište Šukerove nogometne akademije. Kao i drugi poslovi kojima se Šuker bavio, ta akademija je propala nakon blistavog početka.

NEMA ZA POREZ, IMA ZA NEKRETNINE Šukerova tajna imovina: Dva stana, kuća, lokal i 5 zemljišta

Šukeru je propala i tvrtka Masa Suker, s kojom se upustio u nekretninski biznis netom prije financijske krize. Pa mu je plan gradnje nekretnina po obali i Istri propao. Propala je i njegova linija sportske odjeće S9.

Šuker u ovom trenutku ipak itekako ima nekretnina koje može prodati na tržištu i dobiti koji milijunčić. Uz već navedeni penthaus, ima i kuću uz samu obalu u Novom Vinodolskom i stan od 108,5 četvornih metara u Zagrebu.

Osim toga, vlasnik je cijelog stambenog objekta u sklopu kojeg je kafić Koma u Ulici kralja Zvonimira u Zagrebu, a ima i pet zemljišta u Zagrebu, Istri i Novom Vinodolskom.

Brazil DRŽAVA U AKCIJI Davoru je prazan džep? Sutra već mogu prodati Šukerov stan

Šuker je rekao da će HNS voditi volonterski, ali navodno dobiva naknadu između 50.000 i 55.000 kuna mjesečno. Na raspolaganju mu je i službena kartica, a za uspjeh nogometne reprezentacije u Rusiji dobio 200.000 kuna od HNS-a.

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message