Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nova ponuda fiksne i mobilne linije za starije od 60 godina

U novoj Vip ponudi za korisnike starije od 60 godina fiksna i mobilna linija dolaze u paketu još povoljnije

Foto: Vipnet

„Uvijek je ljepše u dvoje. Uštedite uz fiksnu i mobilnu liniju u paketu. Neograničeni razgovori prema fiksnim mrežama bez naknade za uspostavu poziva i dva uređaja zajedno za samo 18 kn bez otplate na rate!“ 

Suočeni s razvojem tehnologije i sveopćim trendom digitalizacije i građani stariji od 60 godina imaju potrebu uvijek i svugdje biti povezani sa svojim najbližima i komunicirati neometano sa članovima svojih obitelji i prijateljima. Vipnet je stoga predstavio ponudu koja uključuje dvije usluge koje ovi korisnici najviše koriste - fiksnu i mobilnu uslugu za ukupno 120 kn mjesečno i dva uređaja prilagođena njihovim potrebama za 18 kuna bez plaćanja na rate. 

Ova Vip ponuda vrijedi za korisnike koji imaju 60 i više godina i uključuje:

  • Fiksni telefon s neograničenim razgovorima prema svim fiksnim mrežama, bez naknade za uspostavu poziva uz Homebox Telefon uslugu. Mjesečna naknada za navedenu uslugu iznosi 60 kn.
  • Mobilnu start tarifu s uključenih 250 minuta ili SMS poruka prema svim mrežama bez naknade za uspostavu poziva i 250 MB Internet prometa za surfanje uz uključenu kontrolu troškova koja nakon potrošenih 250MB onemogućava daljnje surfanje. Mjesečna naknada tarife Mobilna start iznosi 60 kn.
  • Mogućnost kupnje dva uređaja, odnosno fiksnog i mobilnog telefona s osnovnim značajkama pametnih telefona za ukupno 18 kuna jednokratno i nakon toga bez plaćanja rata.

Zahvaljujući fizičkoj tipkovnici, bez touchscreena i jednostavnosti korištenja, mobilni telefon Mobiwire FP1 brzo će zavoljeti korisnici stariji od 60 godina, a s mogućnošću pristupa popularnim aplikacijama poput Facebooka ili WhatsAppa, uvijek će biti povezani sa članovima svoje obitelji i prijateljima. Bežični fiksni telefon Huawei F362 dolazi sa stalkom za punjenje, ima pregledan i jednostavan izbornik kao i pozadinsko plavo osvjetljenje tipkovnice što korisniku omogućava bolji pregled prilikom odabira brojeva.
 
Za više informacija posjetite www.vipnet.hr.
 

Tema: Promo sadržaj

Možda vas zanima i ovo:
Message