Obavijesti

News

Komentari 307

Rusija tvrdi: Opkolili smo 2000 ukrajinskih boraca u Donbasu

Rusija tvrdi: Opkolili smo 2000 ukrajinskih boraca u Donbasu

Danas je 122. dan ruske invazije na Ukrajinu. Rusi i dalje nastavljaju s granatiranjem i napadima na istok Ukrajine. Europska unija i njihove članice traže riješenje za plin

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
21.56

Dužnosnik: Ukrajini će trebati barem 10 godina da razminira svoj teritorij

Ukrajini će trebati najmanje desetljeće da ukloni sve mine i eksplozive sa svog kopna i teritorija lnih voda nakon što završi rat s Rusijom, kazao je dužnosnik službe za izvanredna stanja u petak.

21.01

Ukrajini traži "oružani paritet" s Rusijom za obranu Luhanska

24sata

Ukrajini treba „oružani paritet“ s Rusijom kako bi stabilizirala tešku situaciju u istočnoj pokrajini Luhansk, rekao je glavni ukrajinski general svom američkom kolegi u telefonskom razgovoru u petak.

Više pročitajte OVDJE.

20.24

Rusija: Status kandidata EU-a za Ukrajinu i Moldaviju imat će negativne posljedice

Rusko ministarstvo vanjskih poslova priopćilo je u petak da će odluka čelnika Europske unije da prihvate Ukrajinu i Moldaviju kao kandidate za članstvo imati negativne posljedice.

Više pročitajte OVDJE.

19.22

Jeziva prijetnja Putinovog saveznika

Bliski saveznik Vladimira Putina Andrej Guruljov upozorio je da će London biti prvi bombardirani grad u slučaju novog svjetskog rata.

- Uništit ćemo cijelu skupinu neprijateljskih svemirskih satelita tijekom prve zračne operacije. Nikoga neće biti briga jesu li to Amerikanci ili Britanci, sve bismo ih vidjeli kao NATO.Drugo, ublažit ćemo cijeli sustav proturaketne obrane. Treće, sigurno nećemo krenuti od Varšave, Pariza ili Berlina. Prvi na udaru bit će London. Kristalno je jasno da prijetnja svijetu dolazi od Anglosasa - rekao je Guruljov.

19.21

Poljska će dobiti zajam od 450 milijuna eura od Razvojne banke Vijeća Europe. Zajam je izdan kako bi se pomoglo Poljskoj da se nosi s priljevom izbjeglica iz Ukrajine.

Oko 4.3 milijuna izbjeglica pobjeglo je u Poljsku od početka rata, a poljska vlada im je osigurala besplatno sklonište, obrazovanje, mogućnost zapošljavanja te socijalnu i medicinsku skrb.

Komentari 307