Obavijesti

Promo sadržaj

Novi burger Mate Jankovića u Submarine Burgeru

Novi burger Mate Jankovića u Submarine Burgeru
6

„Zajedno u misiji vraćanja osmijeha na dječja lica“ glavni je cilj društva koje se okupilo oko Submarine Burgera. Jedan od najpoznatijih hrvatskih chefova Mate Janković osmislio je novi burger

„Zajedno u misiji vraćanja osmijeha na dječja lica“ glavni je cilj društva koje se okupilo oko Submarine Burgera. Jedan od najpoznatijih hrvatskih chefova Mate Janković osmislio je novi burger, od čije će se prodaje dio sredstava donirati udruzi CRVENI NOSOVI klaunovidoktori.

Buger i cjelokupna akcija predstavljena je u subotu na Jedanaestom Weekend Media Festivalu u Rovinju gdje će se premijerno novi burger moći probati po prvi puta.

Prigodnog naziva, burger The Red One, sastoji se od domaćeg peciva, 100% junetine iz lokalnog uzgoja, svježe zelene salate, grilanog dimljenog sira, listića kiselih krastavaca, cherry rajčica, domaćih čvaraka te originalnog Matinog umaka.

„Submarine je do sada donirao preko 130 tisuća kuna u razne dobrotvorne svrhe te smo s ovom akcijom suradnju s CRVENIM NOSOVIMA odlučili podignuti na još viši nivo, a u tome nam je sa svojom kreativnošću pomogao Mate Janković, čiji će burger sigurno oduševiti mnoge“, rekao je Luka Jureško iz Submarinea tijekom predstavljanja ove suradnje. 

Podsjetimo kako u Submarineu od samog početka njeguju društveno odgovorno poslovanje pa su u dosadašnjem radu skupljali pelene za djecu tijekom izbjegličke krize, božićnim poklonima pokušali su razveseliti štićenike Doma za nezbrinutu djecu Grada Zagreba, a svake godine u svojim restoranima obilježavaju Dan ružičaste vrpce i Movember. Pomažu i Rugby klubu Zagreb, biciklističkom udruženju Campetto Rijeka, a sponzorirali su i nekoliko biciklističkih utrka.

“Novi burger slijedi temeljne vrijednosti Submarinea - domaće, ali drugačije te vjerujem kako će ova cjelokupna priča stvoriti mnoge pozitivne reakcije i dobra djela”, dodao je Mate Janković.

Nova će akcija biti prisutna u svim Submarine restoranima, odnosno na četiri lokacije u Zagrebu, u Rijeci te Voloskom.

„Sretni smo i uzbuđeni zbog suradnje sa Submarineom, koja traje već treću godinu, a posebno nam se sviđa što nas ove godine u zajedničkoj kampanji podržava i kulinarski velikan. Donirana sredstava, od prodaje burgera The Red One,  uložit ćemo u donošenje osmijeha i radosti kroz redovne klaunodoktorske vizite“, naglasila je Nataša Vrhovec, voditeljica odnosa s javnošću  udruge CRVENI NOSOVI.

Njihova udruga već osmu godinu ostvaruje svoju misiju donošenja životne radosti ljudima koji su bolesni, nemoćni i pate, prvenstveno djeci na liječenju u bolnici.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.