Obavijesti

Promo sadržaj

Novi generalni direktor Radisson Blu Resort & Spa

Novi generalni direktor Radisson Blu Resort & Spa
3

Vodeći splitski hotel Radisson Blu Resort & Spa, Split te ujedno i najbolji hrvatski hotel u kategoriji četiri zvjezdice prema odluci struke na Danima hrvatskog turizma 2018., dobio je novog generalnog direktora

Vodeći splitski hotel Radisson Blu Resort & Spa, Split te ujedno i najbolji hrvatski hotel u kategoriji četiri zvjezdice prema odluci struke na Danima hrvatskog turizma 2018., dobio je novog generalnog direktora s kojim će nastaviti graditi svoj uspjeh na dinamičnom hotelskom tržištu. Prvi čovjek menadžmenta splitskog hotela je od prošlog tjedna gospodin Jesper Vilsoe koji dolazi iz Danske, a iza sebe već ima bogato radno iskustvo u sferi hotelijerstva i ugostiteljstva. Višegodišnji rad u svjetskim hotelskim grupacijama, poznavanje materije i prakse iz turizma i hotelijerstva te visoka motiviranost za prenošenjem svojih znanja timu, ovoga puta su njegov put usmjerili iz velike Kine u Hrvatsku koja se na turističkom tržištu već neko vrijeme pozicionira kao jedna od vodećih mediteranskih turističkih destinacija.

Naime, iza novog generalnog direktora hotela, upravo je šest godina rada unutar jedne od 10 najbrže rastućih i najvećih hotelskih grupacija AccorHotels, a sada ponovo započinje karijernu epizodu u sklopu RHG – Radisson Hotel Group u kojoj je već prije djelovao. Pred njega je postavljen izazov da već uspješnom splitskom hotelu, zajedno sa svojim timom dodatno unaprijedi poslovanje.

Konkurencija na hotelskom tržištu Splita, Dalmacije, ali i cjelokupne obale, raste iz godine u godinu. Upravo zbog toga je adekvatno vodstvo koje će sustavno raditi na kvalitetnoj organizaciji poslovanja, donošenju ispravnih strateških odluka te promociji timskog duha i zadovoljstva zaposlenika, ključ u generiranju zadovoljavajućih poslovnih rezultata. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zgrabi Oranž za samo 7 eura i uzmi 20 € na Woltu te 15 € na Horizont Shopu! Ni to nije sve!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi Oranž za samo 7 eura i uzmi 20 € na Woltu te 15 € na Horizont Shopu! Ni to nije sve!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 92 eura, među kojima su kupon za Wolt od 20 €, Lidl kupon od 15 €, Horizont Shop kupon od 15 € te mnogi drugi

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!
U građevinarstvo i arhitekturu stiže nova era luksuza
PROMO

U građevinarstvo i arhitekturu stiže nova era luksuza

Jeste li kad čuli za tihi i održivi luksuz? Ante Vrban, nagrađivani arhitekt iz Šibenika, predviđa da će upravo ti pojmovi postati budućnost u izgradnji.