Obavijesti

Promo sadržaj

Novi Naturavita okusi oduševili posjetitelje Arena Centra

Novi Naturavita okusi oduševili posjetitelje Arena Centra
1

Naranča s cimetom i kurkumom te đumbir s limunom dva su nova okusa Naturavita čajeva koje su posjetitelji Arena Centra imali prilike kušati prošlog vikenda

Nove okuse, Naturavita je predstavila u posebnim mirisnim kućicama koje su izazvali oduševljenje među svim posjetiteljima. Prostor ispunjen mirisima aromatičnog bilja i voća zainteresirao je slučajne prolaznike koji su se rado zaustavljali kako bi svim svojim čulima mogli potpuno doživjeti nove okuse, a Naturavitina prepoznatljiva zelena boja stvorila je dojam pravog prirodnog okruženja koje je približilo posjetitelje Naturavitinom sloganu – Živjeti s prirodom. Čajeve su pripremale ljubazne i spretne hostese koje su uz otvorenost i smiješak na licu nudile tople napitke za sve zainteresirane. Obiteljska i opuštena atmosfera ispunjavala je prostor Arena Centra, a djecu je oduševio veliki Naturavitin čajnik s kojim su se mogli i fotografirati.

Tople Naturavitine kućice nisu bile ispunjene samo raznovrsnim okusima čajeva koji njen široki asortiman ima u ponudi, već i novim 'kocka' pakiranjima koji su ujedno i prvi takvi na našem tržištu. Naime, radi se o posebnom pakiranju koje je jednostavno i praktično za korištenje, a jedno pakiranje sadrži 10 čajnih vrećica. Osim promjene oblika, novo pakiranje od sada sadrži i dvojezičnu deklaraciju te povećanu vidljivost slova za sve strane i domaće obožavatelje. Spider Grupa u suradnji s Atlantic Grupom, Naturavitine čajeve uspješno nudi i na tržištu izvan Hrvatske te ovakav tip dvojezične deklaracije pomaže boljem razumijevanju svih sastojaka čaja. Ove dvije velike novosti iz Naturavita svijeta, premijerno su predstavljene u četvrtak 12.10. u prostru hotela Esplanade, a već za vikend bili su dostupni za kupnju u prodavaonicama diljem Hrvatske.

Rad, ljubav i priroda odlika su Spider Grupe koja puno truda ulaže u Naturavita čajeve što se može vidjeti kroz kvalitetu koju Naturavita nudi. Njihov slogan «Živjeti s prirodom» najbolje ističe njihovu aromu i okus. Spravljeni od prirodnog aromatičnog bilja i voća Naturavita čajevi uistinu su ukusni napitci s kojima imate osjećaj življenja s prirodom. Već pri prvom okusu možete osjetiti i udahnuti aromu koja će vas ispuniti toplinom u hladnim danima. 

Svi prolaznici koji su se zaustavili kraj mirisnih kućica nisu požalili, već su imali jedinstvenu priliku za odvojiti vrijeme za sebe i svoje bližnje kako bi se opustili i na trenutak odmaknuli od svakidašnjeg užurbanog načina života, a Naturavita se ponosi što je svojim obožavateljima uspjela omogućiti taj trenutak i začiniti ga šalicama toplih čajeva. 
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Holcim Hrvatska predvodi put prema dekarbonizaciji na događaju "Journey to Net Zero"
PROMO

Holcim Hrvatska predvodi put prema dekarbonizaciji na događaju "Journey to Net Zero"

Holcim Hrvatska, vodeća tvrtka u građevinskoj industriji, oduševila je svoje partnere, dobavljače i kupce na ekskluzivnom događaju "Journey to Net Zero" u prestižnoj Laubi.

Kineska 40. antarktička ekspedicija uspješno završila
PROMO

Kineska 40. antarktička ekspedicija uspješno završila

U organizaciji Ministarstva prirodnih resursa 40. kineska antarktička ekspedicija krenula je iz istočne kineske općine Šangaj 1. studenoga 2023. Tim ekspedicije prešao je više od 30 000 nautičkih milja
Vaš saveznik u borbi s prašinom i dlakama
PROMO

Vaš saveznik u borbi s prašinom i dlakama

Recite zbogom čak i najmanjim česticama prašine i osigurajte čist dom za svoju obitelj