Obavijesti

Promo sadržaj

Novi Nissan Qashqai: premium poboljšanja crossovera

Novi Nissan Qashqai: premium poboljšanja crossovera
3

Nissan Qashqai najprodavaniji je gradski crossover u Europi, a sad je dostupan sa znatnim poboljšanjima koja pridonose njegovom premium karakteru

Poboljšanja su uvedena u četiri područja: osuvremenjen je vanjski izgled, povećana je razina kvalitete u unutrašnjosti, poboljšane su vozne osobine i dodane nove tehnologije Nissanove inteligentne mobilnosti koje kupcu donose još više udobnosti, sigurnosti i povjerenja.

Sveobuhvatne promjene temelje se na dojmovima i povratnim informacijama kupaca te su osmišljene kako bi osnažile položaj Qashqaija kao neospornog lidera u segmentu. Unaprijeđena je i struktura paketa opreme uvođenjem paketa Tekna+ koji donosi novu razinu luksuza u segmentu crossovera C-SUV.

Qashqai je lansiran 2007. kao istinski pionir segmenta, a njegove sigurne vozne osobine otad dobivaju najviše pohvale. Zahvaljujući brojnim poboljšanjima ispod poklopca motora, vrhunske vozne osobine novog Qashqaija bolje su no ikad.

Dodane su inovativne tehnologije, a one već postojeće poboljšane su novim sigurnosnim sustavima. Vozačima koji traže novu razinu prilagodljivosti i veću slobodu onda kad je žele, novi Nissan Qashqai  od proljeća sljedeće godine ponudit će i sustav za autonomnu vožnju ProPILOT.

Nissan Qashqai osigurao si je mjesto u povijesti automobilizma. Stvorio je segment crossovera C-SUV, a iako sad na tržištu ima više od 20 rivala, Qashqai je ostao mjerilo u klasi s udjelom na tržištu od čak 10,3 %.

Qashqai je jednostavno najuspješniji model u Europi u Nissanovoj povijesti dugoj 83 godine, a od lansiranja originalne inačice 2007. prodano ih je oko 2,3 milijuna primjeraka. Osvojio je više od 80 nagrada, uključujući i 19 nagrada za „Automobil godine”.

Prkosio je i tradicionalnim životnim ciklusima automobila. Ožujak 2017. službeno je bio mjesec s najviše prodaja u povijesti u Europi, a prodano je više od 33 000 automobila.

Temelj Qashqaijeve privlačnosti već više od deset godina njegov je status ultimativnog gradskog crossovera. On uspješno spaja praktičnost i privlačnost SUV-a s dimenzijama, voznom dinamikom i uporabnim troškovima kompakta. Znatna nova poboljšanja utvrdit će i ojačati položaj Qashqaija kao vodećeg crossovera u Europi.

Kao i kod svih Nissanovih vozila, svako poboljšanje, bez obzira na to je li veliko ili malo, uvedeno je imajući na umu kupce i temeljeno na njihovim povratnim informacijama. Istraživanja su pokazala da postoji želja za promjenom vanjskog dizajna kako bi se stvorio suvremeniji i profinjeni izgled, novom vrhunskom opremom i više izbora za kupce koji žele kupiti bogatije opremljene modele, te dodatnom profinjenošću i novim sigurnosnim tehnologijama.

Novi Nissan Qashqai omogućuje sve to i još više.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Pet savršenih lokacija za fotografiranje u Hrvatskoj koje morate posjetiti
PROMO

Pet savršenih lokacija za fotografiranje u Hrvatskoj koje morate posjetiti

Hrvatska je zemlja bogate povijesti, spektakularne prirode i nevjerojatnih prizora koji ostavljaju bez daha

HUB i EIB pokreću dvogodišnju edukaciju mladih poduzetnika i srednjoškolaca
PROMO

HUB i EIB pokreću dvogodišnju edukaciju mladih poduzetnika i srednjoškolaca

Incijativa „Financije za nove generacije" ključan je korak u osnaživanju financijske pismenosti i poduzetničkog duha među mladim generacijama u Hrvatskoj
Hrebak: 'Grad Bjelovar prvi će u Hrvatskoj koristiti geotermalnu energiju za svoje potrebe'
PROMO

Hrebak: 'Grad Bjelovar prvi će u Hrvatskoj koristiti geotermalnu energiju za svoje potrebe'

Do sada se nitko nije upustio u ovako velik i opsežan posao, koji je usto dugotrajan te vrlo skup, rekao je bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak te dodao da tek sad očekuje ekspanziju investicija i ulaganja u Bjelovar