Obavijesti

Promo sadržaj

Novi okusi najfinijih slastica u gradu: Torterie Macaron

Novi okusi najfinijih slastica u gradu: Torterie Macaron
5

Slastičarnica Torterie Macaron u kratkom je roku osvojila nepca svih sladokusaca! Ono po čemu su posebni je premium sladoled koji se radi po originalnoj talijanskoj recepturi majstora slastičara Gianpiera Melea

U ponudi su i proteinski sladoled od crne čokolade i manga koji imaju smanjeni udio masnoće, prirodni šećer (fruktoza), te ga mogu jesti i svi oni koji imaju intoleranciju na mlijeko jer se radi s vodom. Već dobro poznati voćni okusi borovnica i jagoda, sadrže više od 55% pravog voća te ne sadrže sastojke životinjskog podrijetla tako sa su vegan friendly.

Slastičari poznate zagrebačke slastičarnice svake sezone razvijaju i nove okuse ostalih slastica, tako da su ovog proljeća predstavili i nove macaronse – borovnicu s finom voćnom kremom i ferrerito s bogatom kremom i lješnjacima. Već poznatim okusima (čokolada, nougat, mango, malina i pistacio) pridružili su tako i novi slatki bademovi kolačići po kojima je slastičarnica Torterie Macaron i dobila ime. Macaronsi su se pokazali kao idealna poslastica za posebne događaje, evente, vjenčanja, te kao omiljeni slatki znak pažnje u neodoljivoj poklon kutiji.

Majstori slastičari već rade na novim specijalitetima za ljeto, pa se već dobro poznatim okusima torti, priključilo i nekoliko novih – egzotična torta mango, lagana torta od limete, te torta jabuka vanilija i orah.

Zahvaljujući kvalitetnim sastojcima i stalnoj ponudi novih okusa, ne čudi da je slastičarnica Torterie Macaron u svega par godina postala jedna od najboljih u Zagrebu (Centr Cvjetni, Avenue Mall, Arena Centar i City Center One West). Dio slatke ponude možete naći i u Leggiero barovima tako da u vrhunskim slasticama možete uživati u Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Puli, Zadru i Splitu. U lipnju ćete njihove slastice moći isprobati na Zrinjevcu u sklopu već tradicionalnog festivala „Slatki gušti“ koji okuplja najbolje slastičare.

Sve novosti o Torterie Macaron pratite na Facebook i Instagram stranici, dok njihovu ponudu možete pogledati i na službenoj stranici www.torterie-macaron.com. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini