Obavijesti

Promo sadržaj

Novi Peugeot 3008: Napredni SUV koji osvaja tržište

Novi Peugeot 3008: Napredni SUV koji osvaja tržište
4

Novi PEUGEOT 3008, taj dugo iščekivani model osvaja tržište SUV vozila segmenta C, kategorije vozila koja je u punom razvoju u svim dijelovima svijeta

Usmjeren je na zahtjevne kupce koji su u potrazi za isticanjem i novim iskustvima s vrlo snažnim adutima. Bilo da se radi o spektakularnom PEUGEOT i-Cockpit® najnovije generacije, iznimno zanosnom dizajnu, optimiranoj učinkovitoj konstrukciji, tehnološki naprednoj opremi, novi SUV PEUGEOT 3008 želi se ponajprije nametnuti kao veliki igrač. On će biti predvodnik nove game SUV vozila marke Peugeot na globalnoj razini. Novi SUV PEUGEOT 3008 bio je zvijezda štanda marke PEUGEOT na Salonu automobila u Parizu, gdje se predstavio publici prije svjetskog lansiranja. Prodaja novog SUV Peugeot 3008 na hrvatskom tržištu kreće od studenog 2016.

Kada novi PEUGEOT 3008 osvaja segment C SUV

Već nekoliko godina naglo se širi tržište SUV vozila u svim segmentima. U Europi, u segmentu C, koji je sve značajniji i sve raznolikiji, prodaja SUV vozila umnožila se 2,5 puta od 2009., kada je lansirana prva generacija modela PEUGEOT 3008. Ako se uzmu u obzir svi segmenti, sada u Europi svaki deseti automobil pripada obitelji SUV-ova.

Istinsko utjelovljenje automobilske suvremenosti, ujedno prestižno i tehnološki napredno te izvor emocija i osobnog užitka, SUV cijeni vozača i nositelj je vrijednosti koje idu u korak s vremenom. Njime se ostvaruje ne samo težnja za osobnim izražajem nego i želja za izražavanjem svog uspjeha. Naime, tuđi se pogled nameće kao odraz vlastite vrijednosti. Naposljetku, izražava i želju za bijegom i novim iskustvima, iako ta vizija terenca koji napušta utabane staze dolazi ponajprije iz svijeta mašte!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Naime, suvremeni vozači od automobila očekuju da će im pružiti sasvim novo automobilsko iskustvo. Također žele da vrijeme provedeno u vožnji, koje se danas prečesto doživljava kao obveza, postane vrijeme za najbolja iskustva, emocije i druženje. Očekuju da će interakcija s njihovim vozilom biti intuitivna i osjetilno dojmljiva, kao da vozilo razumije potrebe svojih putnika i može im se prilagoditi. Naposljetku, žele udobnu kabinu koja se može personalizirati i u kojoj se mogu opustiti, baš kao u vlastitom domu. A koje vozilo najbolje odgovara tim željama? To je svakako „Sport Utility Vehicle”, odnosno SUV, čiji je sam koncept nadišao naziv i izgradio vlastitu viziju.

Svi su proizvođači to shvatili i sada je svjetska ponuda doista bogata. Međutim, iskustvo vožnje u SUV-ovima rijetko je na visini tih težnji.

Stoga je izazov za PEUGEOT vrlo velik: nije cilj samo usvojiti sva obilježja segmenta, nego ponajprije ponuditi nevjerojatno ujednačen, suvremen, elegantan i inteligentan spoj elemenata.

Uz novi PEUGEOT 3008, marka želi ponajprije zauzeti važno mjesto u segmentu C SUV uz iznimno poželjnu ponudu dostojnu njezina najboljeg znanja i umijeća te u skladu sa strategijom uspona u viši cjenovni razred. A taj se uspon u viši cjenovni razred najprije ostvaruje time što se u vozila serijski ugrađuje novi PEUGEOT i-Cockpit®.

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100  dobiva ovaj kupon!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100 dobiva ovaj kupon!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 85 eura. Najbržih 100 dobit će Horizont Shop kupon od 15 eura

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti
PROMO

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti

Autoservis Autotek Vaš je pouzdani partner za održavanje i popravak vozila. Pružaju vrhunsku uslugu uz korištenje najnovije tehnologije i visokostručno osoblje
B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci
PROMO

B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci

Sa splitske Rive poslovnjaci iz grada i okolice startaju s utrkom 16. svibnja. A nakon toga, očekuje ih aftework druženje uz glazbu