Obavijesti

Promo sadržaj

Novi Rujanfest vikend: Senidah, Coby, Bajaga, Petar Grašo..

Novi Rujanfest vikend: Senidah, Coby, Bajaga, Petar Grašo..
3

Nakon rekordnog prvog vikenda Rujanfesta kojeg je posjetilo više od 50.000 ljudi, koncerti se vraćaju na Bundek već u četvrtak

Rujanfest je obećao posjetiteljima pomicanje granica zabave i to ispunio prvog vikenda uz mega koncerte. Zabava i glazbeni nastupi se nastavljaju već od četvrtka uz koncerte na čak 7 pozornica. 

Glazba nema granice

Novi vikend donosi još veća glazbena imena na Fest stage-u kao što su: Bajaga & Instruktori, Plavi orkestar, Klapa Šufit, Petar Grašo, Maja Šuput, Željko Samardžić, Senidah, Coby, Ministarke te Rada Manojlović. Poseban house program na World mix stage, DJ corner pušta glazbu do dugo u noć, a na Open-air stage-u tijekom vikenda nastupaju Bang Bang, Ljetno kino, Miki Solus, Fantom slobode (Azra tribute band), Pravila Igre i Cro trash party (I Bee - Ivana Banfić)!

U prodaji su regularne ulaznice za 35kn u sustavu Eventim, ali i VIP i FAN PIT ulaznice s kojima se omiljeni izvođači na Fest stage-u mogu gledati iz prvog reda.

Hrana nema granice

Uživajte u njihovim koncertima i odmah u blizini probajte odličnu hranu u gourmet zoni koja seprostire na 2.500 kvadrata. Čak 8 restorana nude sve od hot-doga, hamburgera, grilla, kebaba, falafela, pržene piletine, kineske hrane do ribljih specijaliteta i još puno toga. Nemojte propustiti ni Slavonsku kuću s najfinijom domaćom hranom i svakodnevnih nastupima tamburaških sastava. Posebno će se u četvrtak kuhati mega porcija hrvatskog specijaliteta grah varivo tijekom Gastro showa od 16h.

Studio smjeha i najveći lunapark u Hrvatskoj

Hrpa smijeha s jedne strane i vrištanja u lunaparku s druge strane! Svaki dan Rujanfesta očekuje vas i stand-up komedija u organizaciji Studija smijeha. A odmah pored i najveći lunapark u Hrvatskoj. Lunapark je otvoren sve dane čak i kad nema koncerata od 16 do 22h, a u četvrtak radi do 1h iza ponoći. 


 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve