Obavijesti

News

Komentari 214

Darko Petričević s kaznenom prijavom ipak na čelu HGK-a?

Darko Petričević s kaznenom prijavom ipak na čelu HGK-a?
1

Članovi Upravnog i Nadzornog odbora HGK nisu znali da se protiv Darka Petričevića vodi kazneni postupak. Ministar Miljenić potvrdio je da se protiv njega vodi postupak

VIDEO

Samo sat vremena nakon što je Darko Petričević imenovan za v.d. predsjednika HGK-a, pojavile su se informacije da je smijenjen. Mediji su vrlo brzo nakon imenovanja otkrili da se protiv njega vodi nekoliko kaznenih postupaka. Međutim, HGK nije još donio formalnu odluku, odnosno ostavili su mogućnost da u petak imenuju nekoga drugoga, a ne Petričevića. Neovisno od odluke, činjenica je da Petričević godinama sjedio u Odboru unatoč kaznenom postupku. 

Večernji list doznaje kako članovi Upravnog i Nadzornog odbora HGK nisu to znali, a kada su Petričevića suočili s time on je priznao da se protiv njega vodi kazneni postupak.

Protiv Darka Petričevića vodi se nekoliko kaznenih postupaka

Petričević je ranije rekao kako će funkciju obnašati u tranzicijskom periodu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Skupština HGK će 15.11. odobriti ove odluke uprave, potom će se idući tjedan sastati Uprava kako bi se pripremili za izbor novog vodstva. Novo vodstvo izabrat će skupština HGK - rekao je Petričević. Dodao je kako je jako iznenađen situacijom oko Vidoševića.

Orsat Miljenić potvrdio je da se protiv Petričevića vodi postupak

- Istina je da se protiv Davora Petričevića iz HGK vodi postupak zbog neisplate plaća - komentirao je ministar pravosuđa Orsat Miljenić u Saboru tijekom Aktualnog prijepodneva.

'HGK poduzima sve mjere za pripremu izvanredne sjednice'

HGK je poslao priopćenje koje donosimo u cijelosti:

Upravni i Nadzorni odbor poduzimaju sve potrebne mjere za pripremu izvanredne sjednice Skupštine HGK-a na kojoj će se donijeti Odluka o privremenom udaljenju predsjednika HGK s te funkcije.

Na Skupštini će se donijeti i Odluka o imenovanju vršitelja dužnosti predsjednika Upravnog odbora i vršitelja dužnosti predsjednika HGK.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 214
VIDEO

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'

Izbori su iza nas, obrađeni su svi glasovi, a sada kreće političko nadmudrivanje. Tko će s kime koalirati i stvoriti većinu...

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke
Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...
KOMENTAR BORISA RAŠETE

Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...

Plus+ Birači nisu previše kaznili HDZ ni za brojne afere, niti za Lex AP, ni za Turudića. Naprotiv, uz ovako visoku izlaznost njihova politika dobila je legitimaciju. A za nastavak vladavine trebat će im solidna trgovačka vještina