Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
79 komentara

Novi skandal: Juncker je skoro zapalio predsjednika i suprugu

Iako se zadnje vrijeme nagađa da Juncker pije, on se pravda da ima problema s išijasom. Kamere su zabilježile kako tetura, maše, baca papire, pleše...

Foto: Screenshot/YouTube/RT
79 komentara

Jean-Claude Juncker (65), predsjednik Europske komisije izazvao je prošle nedjelje novi skandal. Tijekom obilježavanja genocida u kojem je ubijeno 800.000 ljudi Juncker je skoro zapalio prvu damu Ruande Jeannette Kagame (56) i njezinog supruga Paula Kagamea (61). Juncker i ostali su dobili baklje kojima su simbolično upalili plamen. Juncker se nakon toga okretao kako bi baklju predao pomoćnici. No tako je zamahnuo da je skoro opekao po licu predsjednika i njegovu suprugu. Srećom, oni su se uspjeli izmaknuti, piše Daily Mail. 

Kamere zadnje vrijeme često bilježe neobično ponašanje predsjednika Europske komisije. Tako se u srpnju prošle godine pojavila snimka snimljena prije radne večere na kojoj su okupili čelnici NATO-a na summitu.

POGLEDAJTE VIDEO:

NASMIJAO PRISUTNE Juncker se usred govora javio ženi na mobitel: 'Morao sam...'

Na snimci se vidi Juncker kako jedva održava ravnotežu i kako mu pomažu nazočni čelnici da ostane na nogama. Juncker je kasnije rekao da nije bio pijan već da je teturao zbog išijasa. Zatim je u listopadu iste godine oponašao britansku premijeru Theresu May i plesao je na pozornici.

Eastern Partnership Summit MALO JE TETURAO Juncker opet imao problema s 'išijasom': Posrtao, ljubio, grlio

May se posebno naljutila na Junckera nakon što ju je u prosincu navodno nazvao "nebuloznom". Juncker se pravdao da "nebuloznom" nije nazvao May već raspravu u Europskom vijeću. Također u prosincu prošle godine Juncker je bacao papire na pod, gladio jednu ženu po kosi, mahao, posrtao, ljubio i grlio.

VIDEO Juncker bacao papire na pod, gladio ženu po kosi, mahao...

U veljači ove godine usred govora javio se na mobitel. Zvala ga je njegova supruga pa se Juncker pravdao da se morao javiti. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message