Obavijesti

News

Komentari 6

Novi tragovi: Jeziva kazeta će razotkriti tko je ubio dječaka?

Novi tragovi: Jeziva kazeta će razotkriti tko je ubio dječaka?
1

SAD: Gary Grant pretučen je na smrt 1984. godine. Ubojica bi mogao biti pronađen tek sada nakon što je dječakov otac koji je policajac preslušao pozive na broj 911

VIDEO

Gary Grant iz SAD-a ubijen je nekoliko dana prije osmog rođendana. Nakon 32 godine njegovo će ubojstvo možda biti riješeno i to zahvaljujući "zlokobnoj" poruci. 

Kako nedavno piše Daily Mail, dječakov otac Gary je pronašao stare snimke poziva na broj 911. Njemu su te snimke predali prije mnogo godina, a tek ih je sada preslušao jer je prije bio slomljen zbog sinove smrti. Snimka je snimljena dvije godine nakon ubojstva dječaka, a na njoj se čuje kako muškarac pita da li može dobiti nagradu ako otkrije tko je ubio Garyja. Muškarac je rekao da poziv nije šala i da ubojicu nikada neće uhvatiti. Dispečer je muškarca pitao da li želi da ga spoji s policijom, a on je odgovorio da ne želi.

- Skoro sam pao sa stolca, moj sin mi je stalno u mislima - kaže otac i dodaje kako se nada da će netko prepoznati glas muškarca sa snimke. 

Dodaje kako postoji još jedna snimka na kojoj je muškarac dao ime čovjeka koji je navodno priznao ubojstvo dječaka. Rekao je i da policija zna tko je i kako izgleda ubojica. Tvrdio je i da mu je navodni ubojica rekao da je dječaka pretukao zbog njegovog oca. 

Sumnjivac je poznat Grantu i tužiocima, ali njegovo ime nije objavljeno. Grant, koji je policajac, rekao je kako je osumnjičeni živio u susjedstvu u kojem je on patrolirao, ali da ranije nije bio pod istragom u vezi ubojstva dječaka. 

Dječak je na smrt pretučen

Uhićen je prije pet godina i optužen za pedofiliju. Priznao je krivnju i 2013. dobio kaznu, ali se ne zna kakvu. Inače, jedina osoba čije je ime dosad javno objavljeno i koja se spominjala u slučaju je Carl Mason zvan Boo. On je u vrijeme ubojstva imao 12 godina i bio je potencijalni svjedok. Postojala je i teorija da je on ubio Garyja no to nikada nije dokazano. On je tvrdio da s ubojstvom nema veze, ali nije mogao dokazati da nije bio na mjestu zločina. Gary je ubijen 14. siječnja 1984. godine. Pretučen je na smrt u Atlantic Cityju u blizini majčina doma. Njegov otac danas živi u Portoriku. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca