News

Komentari 67

Novinar napao Australca koji je u Splitu silovao Norvežanku

Novinar napao Australca koji je u Splitu silovao Norvežanku

Waleed Latif (21) u tom je trenutku bio na spoju s djevojkom koja ga je branila i govorila novinaru Reidu Butleru da Waleed nije kriv za silovanje jer bi u suprotnom platio puno više...

Australski novinar napao je na ulazu u kino u Melbourneu jednog od trojice Australaca koji je platio 10.000 dolara da izbjegne kaznu za silovanje 17-godišnje Norvežanke u Splitu 16. srpnja 2015.

Waleed Latif (21) u tom je trenutku bio na spoju s djevojkom koja ga je branila i govorila novinaru Channela 9 Reidu Butleru da Waleed nije kriv za silovanje jer bi u suprotnom platio puno više da izbjegne zatvor, piše news.com.au.

- Koja bi luđakinja primila 10.000 dolara? - upitala je djevojka. 

Butler je upitao djevojku zna li da je na spoju s muškarcem koji je silovao djevojku, a nakon toga je Latifa upitao kako ga nije sram ići u kino nakon što je platio da izađe iz zatvora. Mladić je ignorirao sva njegova pitanja. 

Novinar je nastavio hodati za za parom nakon čega su Waleed i djevojka otišli u kino, a Butlera su udaljili.

Latif je za silovanje optužen s još dvojicom prijatelja - Dylanom Djohanom (23) i Ashwinom Kumarom (23). Njih troje sada planiraju tužiti medije jer i oni i njihovi roditelji smatraju da nisu učinili ništa loše.

Podsjetimo, trojac iz Australije optužen je da je napao Norvežanku u wc-u noćnog kluba Tropic u Splitu. Iako je djevojka uspjela pobjeći, na njenoj odjeći pronađeni su tragovi sperme. Mladići su žrtvi platili nešto više od 31.000 dolara kako bi izbjegli suđenje i zatvorsku kaznu. 

Najčitaniji članci