Obavijesti

News

Komentari 5

Novo na 24sata TV: Bogatiji sadržaj i novi vizualni identitet

Novo na 24sata TV: Bogatiji sadržaj i novi vizualni identitet
7

24sata TV uvodi novu informativnu emisiju uz potpuno promjenjeni vizualni identitet. Iskusni voditeljski duo, Nensi Blažević i Tihomir Ladišić, donose nove formate vijesti

VIDEO

24sata TV od petka, 20. svibnja, poprima novi vizualni i sadržajni izgled. Uz novi dizajn predstavlja i  novu programsku shemu u kojoj uz non-stop vijesti i Vijesti uživo uvodi i Express, kratke vijesti svaki puni sat. Na taj način 24sata TV nudi paletu različitih formata vijesti koje u potpunosti prate dnevni ritam gledatelja. 

Iskusni voditeljski duo, Nensi Blažević i Tihomir Ladišić, vode gledatelje kroz sve formate vijesti dostavljajući ih jasno, kratko i profesionalno.

Express vijesti donose kratki pregled najvažnijih događaja svaki puni sat počevši od 10 sati ujutro pa sve do 17 sati. Express najvažnije događaje donosi u samo 5 minuta jer u prvi plan stavlja gledatelja i njegovo osobno vrijeme.

Vijesti u podne i u 18 sati daju opširniji pregled događaja u Hrvatskoj i svijetu uz komentare dnevnih tema raznih gostiju iz studija. U 40 minuta, uz vijesti donosi i mišljenja osoba iz političkog i javnog života o svim aktualnim temama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U vremenu između Vijesti i Express vijesti, glad za informacijama 24sata TV nadopunjuje non-stop vijestima što gledatelja čini u svakom trenutku i u potpunosti informiranim o svim događajima u Hrvatskoj i svijetu.

Uz različite formate vijesti, iskusne voditelje i novinarski tim, ono što 24sata TV čini prvim mjestom za vijesti je i dostupnost. 24sata TV je dostupna na kanalima platforma MaxTV, B.net i Iskon, kao i na portalu www.24sata.tv. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a