Obavijesti

News

Komentari 91

Nožem je izbo ženu u Karlovcu, kći je vrištala: 'Spasite mamu!'

Nožem je izbo ženu u Karlovcu, kći je vrištala: 'Spasite mamu!'
4

TEŠKO JE OZLIJEDIO Supružnici su trebali riješiti nesuglasice. Bili su u autu na parkiralištu tržnice, te je muškarac nakon kraće preprike izvadio nože te nasrnuo na suprugu...

VIDEO

Supružnici D.V. (47) i B. V. (45) iz Vrbanca kraj Karlovca u ponedjeljak su se oko 10.30 sati sastali na parkiralištu karlovačke tržnice kako bi riješili nesuglasice. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:10

Razgovarali su u parkiranom autu, kad je muškarac nakon kraće prepirke izvadio nož, nasrnuo na suprugu te je ranio u trbuh, prsa i ruke. Žena je nekako uspjela pobjeći iz auta, no muškarac je krenuo za njom. Lovio ju je, a nesretna žena sklonila se u obližnju kladionicu. Sve se to događalo ispred njihovo dvoje djece i prolaznika. 

- Spasite moju mamu - vikala je kći dok su djelatnici kladionice zvali Hitnu pomoć. S teškim ozljedama opasnim po život ženu su prevezli u Opću bolnicu Karlovac, gdje su je liječnici hitno operirali. 

trznica

- Djelatnici kladionice zatvorili su je unutra i previli joj rane, dok je izbezumljeni suprug bio ispred vrata i vrpoljio se. Navodno mu je netko od prolaznika još kod automobila oduzeo nož, a kći, u dobi od oko 14 godina, vikala je na njega i molila ga da prestane. Bio je potpuno izbezumljen - rekao je djelatnik trgovine u kojoj je policija uhitila nasilnika. 

- Pitali su ga što je učinio, a on im je mrtav hladan odgovorio kako je žena dobila što je tražila - dodao je. 

- Piknuo sam je. Već me šest mjeseci zaje..... Tražila je - rekao je napadač policiji dok su mu na ruke stavljali lisice. Mještane Vrbanca, mjesta gdje su donedavno supružnici živjeli s djecom, zgrozila je vijest o napadu. 

trznica

- Lijepo su se slagali. Imaju odraslu kćer i sina te mlađu kćer koja ide u osnovnu školu. Što se događalo unutar njihova četiri zida mi ne možemo znati - rekli su mještani dodavši kako je žena prije osam dana napustila obitelj i otišla od kuće. Nitko nije znao zašto, kao ni kuda je otišla. 

Očevidom na mjestu tragedije rukovodio je Dubravko Skolan, zamjenik županijske državne odvjetnice u Karlovcu jučer je rekao: 

- O motivima napada ne možemo još ništa govoriti jer je očevid u tijeku. Prema prvim saznanjima, supružnici su se posvađali, a potom je došlo do fizičkog sukoba.

Nož je napadaču iz ruku izbio prolaznik 

Motive napada policija u ponedjeljak nije otkrivala tvrdeći kako je istraga u tijeku.

trznica

Susjedi govore da bi se razlog mogao skrivati u tome što je Dubravka prije osam dana napustila muža i otišla u nepoznato. Koliko joj je uboda zadao, također se ne zna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 91
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa