News

Komentari 45

Nude posao iz snova: Na oglas se javilo čak 20.000 kandidata

Nude posao iz snova: Na oglas se javilo čak 20.000 kandidata

M’Kenzie i Derek Tillotson iz Utaha traže dadilju koja će putovati s njima. Obećaju joj plaću od 8616 kuna do 10.770 kuna. Par ima troje djece, a dadilja bi im trebala pomagati, kuhati i čistiti

M’Kenzie i Derek Tillotson iz Utaha planiraju put oko svijeta sa svoje troje djece i traže dadilju koja će im na putu pomagati oko djece. Oglas su objavili kao video na Facebooku i nadali se da će im se javiti desetak ljudi. No dobili su oko 20.000 prijava za posao.

Obitelj planira prodati svoju kuću i na put krenuti u srpnju. Krenut će iz Utaha u New York, a onda na Island i ostatak Europe. M’Kenzie i Derek će o svemu izvještavati na svojem blogu. Kažu i da sa sobom "nose" svoj posao, ali da će im to biti izazov jer će raditi na različitim mjestima. Vratit će se kući dva tjedna za vrijeme Božića, a onda će otputovati na Havaje pa na Novi Zeland i u Aziju. Budući da imaju troje djece, odlučili su povesti nekoga sa sobom tko će im pomoći, piše OddityCentral. 


- Želimo pronaći nekoga tko će našu djecu voljeti kao i mi čak i onda kada su zločesti. Ta će osoba biti ravnopravni član naše obitelji čije ćemo mišljenje poštivati i uvažavati - kažu  M’Kenzie i Derek Tillotson. Dodaju kako će dadilja trebati školovati njihova dva sina i paziti na njihovu kćer koja je beba. Očekuje se da će im dadilja pomoći u kuhanju i čišćenju. Dadilji obećaju da će svaki dan imati vremena za sebe i dva puta tjedno moći će sama ići i istraživati strane zemlje. Dadilja će mjesečno dobivati između 1200 i 1500 dolara (od 8616 kuna do 10.770 kuna). To uključuje putne troškove i neke druge životne troškove. Neki su korisnici Facebook objavili komentar u kojem tvrde da je to premalo za kuhanje, čišćenje i brigu o troje djece. No M’Kenzie i Derek Tillotson kažu kako su dobili i puno pozitivnih komentara i gotovo 20.000 prijava za posao. zbog toga su odlučili ranije odnosno 9. siječnja zatvoriti oglas. Javili su im se, između ostalih, i učitelji, medicinske sestre, socijalni radnici i liječnici. Ako je još netko zainteresiran za ovaj posao, može se prijaviti na listu na njihovoj stranici. 

Nakon što se vrate s puta M’Kenzie i Derek Tillotson će kupiti novu kuću i preseliti se bliže rodbini. 

Najčitaniji članci