Obavijesti

News

Komentari 3

Obamin šef kabineta gol prijetio kolegi u teretani

Obamin šef kabineta gol prijetio kolegi u teretani
3

Eric Massa (50) optužio je demokrate da su mu smjestili istragu etičkog odbora kako bi ga makli s puta i osigurali prolaz zdravstvenoj reformi

VIDEO

Republikanac Eric Massa (50) zadnje sate u Bijeloj kući iskoristio je da se obračuna sa demokratima za koje tvrdi da su ga izbacili iz ureda kako bi lakše progurali plan zdravstvene reforme. Massa tvrdi da mu je šef osoblja Bijele kuće, Rahm Emanuel u kupaonici, dok su obojica stajala potpuno gola, očitao bukvicu kako nije u redu što ne podupire budžet koji je predsjednik Obama odredio. Nakon što je u ponedjeljak odstupio sa svoga mjesta, Emanuela je u svojoj radijskoj emisiji nazvao 'đavoljim izrodom'.
- I svoju majku bi prodao za glasove. Vezao bi vlastitu djecu na prednji dio lokomotive - rekao je Massa i prepričao prošlogodišnju zgodu iz kupaonice teretane za kongresnike.
- Stojim tako gol kao od majke rođen i ulazi Rahm Emanuel, čak bez ručnika oko stražnjice, bode me prstom u prsa, viče na mene jer nisam htio glasati za budžet. Znate li kako je neugodno voditi političku raspravu s golim čovjekom? Apsurdno. I usput, što je on uopće radio u teretani? Dolazi samo plašiti kongresnike - rekao je Massa koji je prošle srijede objavio kako se zbog raka neće na jesen natjecati na izborima. Dva dana kasnije, zbog istrage etičkog odbora optužbi da je zlostavljao člana ureda, odlučio je dati ostavku. Massa je naime, na vjenčanju početkom godine, na kojem je bio sa suprugom, plesao s mladenkom i djeverušama na što mu je član osoblja podrugljivo dobacio da bi trebao juriti djeveruše. Massa ga je na to pomazio po glavi i rekao mu da bi možda trebao šev.. njega. Administracija Baracka Obame rekla je kako su Massine optužbe smiješne i neistinite.
- Bijela kuća neće se zaustaviti ni na čemu da proguraju zakon o zdravstvenoj reformi, a sad kad su se riješili mene. Vi povežite konce - zaključio je. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe
NOVA SAZNANJA?

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.