Obavijesti

News

Komentari 51

Obdukcija utvrdila da je dječak u igraonici umro od vješanja

Obdukcija utvrdila da je dječak u igraonici umro od vješanja
6

Patolog Antonio Alujević s odjela za sudsku medicinu splitskog KBC-a je obavio odbukciju tijela te je na vratu dječaka (5) uočio brazdu karakterističnu za vješanje

VIDEO

Dječak(5) preminuo u splitskoj igraonici "Čarobni grad" umro je od posljedica vješanja. Patolog Antonio Alujević obavio je obdukciju i rekao:

- Uzrok smrti je vješanje, a dječak na vratu ima tragove i brazdu karakterističnu za vješanje, rekao je Alujević. Dječak je preminuo u subotu oko 18.20. za vrijeme utakmice Hajduk-Hrvatski dragovoljac. 

Igraonica Čarobni grad prostire se na oko 2.000 kvadrata u podnožju istočne tribine Poljudskog stadiona. Otvorili su je prošle godine bivši nogometaš Giovanni Rosso i košarkaš Nikola Vujčić. Rosso je uskoro izišao iz posla, a igraonica je ubrzo postala najpopularnija u gradu. Svakodnevno kroz nju prođe najmanje 500 djece, a vikendom i preko tisuću. 

Vlasnik igraonice, Nikola Vujčić, bio je u šoku nakon vijesti o tragediji u 'Čarobnom gradu'. Rekao je za Slobodnu Dalmaciju kako mu je strašno žao dječaka i obitelji. Naglasio je kako će kontaktirati obitelj i pomoći im koliko god može u najtežim trenucima. 

Nesretna korčulanska obitelj, otac, majka i dva sina (pet i dvije godine) u Split su došli provesti vikend. Otac nesretnog dječaka je pomorac i prije par dana skinuo se s broda. Subotu popodne otac je iskoristio za odlazak na utakmicu, a supruga je ostala u igraonici sa sinovima. U trenutku nesreće igraonica je bila puna djece, a u tom metežu ne zna se tko je prvi primijetio da je dječak u nesvijesti. Hitna pomoć brzo je stigla i odvela dječaka u bolnicu, ali mu usprkos hitnoj intervenciji nije bilo spasa.  Dopredsjednik udruge Čarobni grad Bernard Jurišić bio je potpuno shrvan kad je doznao za tragediju.

 - Poznati smo kao najsigurnija igraonica u gradu i ne mogu vjerovati da se ovo dogodilo. Čekamo rezultate istrage, nije mi uopće jasno kako je moglo doći do ovoga, rekao je šokirani Jurišić. 

Glasnogovornik splitskog Župnijskog suda Neven Cambi rekao je kako se istraga nastavlja i kako je prerano govoriti o nečijoj kaznenoj odgovornosti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa