Obavijesti

News

Komentari 3

Obećani kompjutori stigli u skromni dom obitelji Hanjš

Obećani kompjutori stigli u skromni dom obitelji Hanjš
3

Tata od formata Dragutin Hanjš ganuo je svojom hrabrošću T-HT, koji je darovao 2 računala za njegovih 12-ero djece. Akcija traje i dalje

VIDEO

Sad još ne znam raditi na kompjutoru jer sam mala. Braća i seke mi neće dati. Al’ kad narastem, ja ću njima pokazati kako se to radi, rekla je trogodišnja Monika, najmlađi član obitelji Hanjš.
U akciju 24sata, u kojoj pomažemo samohranom ocu 12-ero djece Dragutinu Hanjšu (47) iz Varaždina, priključio se i T-HT. Mališane su u subotu ujutro razveselili kutijama prepoznatljive ružičaste boje u kojima su bila dva računala. Tvrtka Pavletić d.o.o. iz Rijeke također je bila velika srca. Prošli tjedan darovala je sedam madraca vrijednih oko 25.000 kuna kako bi mališani udobnije i zdravije spavali.
- Super su mi kreveti, možemo skakati po njima kako su mekani - složili su se osmogodišnji blizanci Mario i Dario.
Tata od formata zadovoljan je jer njegova djeca ne skidaju osmijeh s lica zbog novih stvari, dobri su u školi i slušaju ga.
- Na računu se skupilo oko 2000 kuna. Hvala svima koji su uplatili pomoć - kaže Hanjš.
Socijalna radnica obitelji Petra Juranko kaže kako je Dragutin jako brižan i sve je podredio odgoju djece. Akcija pomoći nije gotova. Novac možete uplatiti na račun PBZ banke - 3210768833.
Nakon što smo prije tri tjedna objavili priču o tati heroju, koji se poslije smrti supruge sam brine za 12-ero djece, mnogi koji su željeli pomoći, javili su se u redakciju. Magma je darovala sedam kutija s odjećom, Mercator posteljinu i hranu, Lantea pakete s odjećom i igračkama. Redakcija 24sata darovala je DVD player, filmove i CD-ove Učilice u suradnji s Markotelom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca