Obavijesti

News

Komentari 144

Obećanja stara, gdje ste? Ili kako raditi budale od birača

Obećanja stara, gdje ste? Ili kako raditi budale od birača

Svi porezi “koji su uništili Hrvatsku” ostaju apsolutno isti ove, a vjerojatno i sljedećih godina. Znači li to da HDZ nastavlja uništavati Hrvatsku? Ako ih sad pitate, ne. Oni rade na njezinu oporavku

VIDEO

Kukuriku vlada podigla je i/ili uvela poreze na sve što je mogla. Podigla je i cijene svih energenata. Samo zbog pritiska javnosti te što Linić nije bio u milosti Milanovića i Pusić, nismo dobili porez na nekretnine. I zbog toga su dobili opravdanu kritiku iz HDZ-a koji je obećavao sasvim drugačiju politiku za “uništenu Hrvatsku” i gospodarstvo.

HDZ je rekao da je SDP porezima uništio zemlju. pa ih neće smanjiti. Da oporave zemlju

Smjernice proračuna pokazuju da je sve to bila puka izborna farsa. Posljednji primjer je PDV. HDZ-ovi ekonomski stručnjaci prezentirali su medijima računice i gorljivo branili spuštanje poreza koji jede konkurentnost zemlje i standard građana. I sad su odmah odustali pa se ne možemo nadati čak ni jeftinijoj hrani ni nižoj stopi na turizam (što je napisano u programu ove Vlade!), a o sniženju cijena zbog spuštanja famozne stope od 25 posto ne možemo ni sanjati.

I ne samo to. Svi porezi “koji su uništili Hrvatsku” ostaju apsolutno isti ove, a vjerojatno i sljedećih godina. Znači li to da HDZ nastavlja uništavati Hrvatsku? Ako ih sad pitate, ne. Oni rade na njezinu oporavku. Da su oporavili zemlju govorili su SDP-ovci, a iako porezi ostaju isti, ne bi čudilo da prozovu HDZ zbog porezne presije.

Sjetimo se i privatizacije autocesta. SDP je za HDZ krčmio imovinu i privatizirao blago. Potpuno je jasno da će sad HDZ provesti neki oblik privatizacije, ali samo traže riječ da to ne nazovu kao SDP. Ono što je najgore, mnogi birači su već toliko oguglali da će reći: Pa tko još vjeruje obećanjima u kampanji! Ako maknemo obećanja i konkretne poteze, ostaje nam prazna ideološka ljuštura i besmisleni verbalni sukobi. Politička kultura je još daleko od toga da traži “glave ministara” zbog neispunjenih obećanja. A još dalje od toga da većina građana gleda porez samo kao svoj novac koji plaća, bez obzira na to beru li ga “njihovi” ili “naši”.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 144
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa