Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Obitelj i prijatelji oprostili se uz baklje od poginulog Oskara

Matija Capar (33) te Oskar Kadrnka (15), mladi kadet kluba Futsal Dinamo, poginuli su u stravičnoj prometnoj nesreći u ponedjeljak rano ujutro na autocesti A1

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Na Mirogoju je u petak sahranjen Oskar Kadrnka (15), tragično poginuli igrač Futsal Dinama. Od mladog sportaša oprostili su se njegovi najbliži, sugirači i prijatelji.

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Matija Capar (33) te Oskar Kadrnka (15), mladi kadet kluba Futsal Dinamo, poginuli su u stravičnoj prometnoj nesreći u ponedjeljak rano ujutro na autocesti A1. Mladi trener se s djevojkom Mateom (27) i dvojicom kadeta futsal kluba Dinamo vraćao s turnira u Šibeniku. Renault Clio daruvarskih registracija prema Zagrebu vozio je Capar.

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Kako je izvijestila zagrebačka policija, između Jastrebarskog i Donje Zdenčine sletjeli su s ceste, udarili u zaštitnu mrežu, a potom i u betonski stup nadvožnjaka. Drugi kadet, koji je u nesreći tek lakše ozlijeđen, navodno je sam izašao iz vozila. Vozilom Hitne pomoći prebacili su ga u Kliniku za dječje bolesti u Klaićevoj ulici u Zagrebu, a Caparovu djevojku u KBC Sestre milosrdnice. Oboje su prošli samo s lakšim ozljedama.

 

Tema: 100% prirodno

Možda vas zanima i ovo:
Message