Obavijesti

Promo sadržaj

Obitelj na okupu uz Tele2 & Mi Robot Builder

Obitelj na okupu uz Tele2 & Mi Robot Builder
3

Tehnologiju koja je prisutna u skoro svakom aspektu našeg života stavljamo u svrhu povezivanja i okupljanja obitelji

Na održanoj konferenciji za medije 31.8. Tele2 Hrvatska je predstavio novu jesensku ponudu koja uključuje tarifu EKIPNA s BEZBROJ GB za neograničeno surfanje na mobitelu, mobilne uređaje Huawei Y7 Prime 2018, Samsung Galaxy J6 i Huawei P20 lite te premijerno u Hrvatskoj - Mi Robot Builder set, modularnu igračku. 

Mi Robot Builder je tehnološki napredna i modularna igračka namijenjena dobnom uzrastu od 10 i više godina kojom se upravlja uz pomoć besplatne aplikacije Mi Robot Builder koja je dostupna za Android i iOS mobilne uređaje. Sastoji se od 978 dijelova te se može složiti u obliku robota, letjelice ili dinosaura. Za sastavljanje pojedinog oblika potrebno je nekoliko sati, što znači zajednički trud i zabavu za cijelu obitelj. Uz zabavu ovaj set ima i edukativnu komponentu jer korisnici na vrlo jednostavan način uče kako složeni oblik robota programirati da izvodi različite radnje poput kretanja ili puštanja zvučnih efekata.

Zahvaljujući Tele2, uz tarifu EKIPNA i BEZBROJ GB Mi Robot Builder dostupan je u paketu s Huawei Y7 Prime 2018 po cijeni od 70 kn mjesečno, sa Samsung Galaxy J6 za 100 kn mjesečno, a s Huawei P20 lite cijena je 110 kn mjesečno.

S obzirom na to da se za tehnologiju najčešće misli da više otuđuje nego što spaja obitelj, na konferenciji za medije na ovu je temu održana i panel diskusija na kojoj su sudjelovali glumica Bojana Gregorić Vejzović, investitor, poduzetnik i pokretač STEM revolucije Nenad Bakić, predsjednik Uprave Tele2 Viktor Pavlinić, i psihologinja Diana Kolbas Dešković. 

„Današnja djeca imaju veću širinu koncentracije i mogu istovremeno biti prisutni na više platformi i na više izvora informacija. U svemu tome im tehnologija s kojom su rođeni svakako pomaže. Na nama roditeljima je da ih usmjeravamo i upućujemo na sadržaje koji im mogu biti korisni. Tehnologija je danas toliko sveprisutna i najčešće njene benefite uzimamo zdravo za gotovo, a tražimo joj mane. Ako se tehnologijom koristimo tako da ju stavljamo u svoju korist onda ona i te kako može povezivati obitelj“, naglasila je na panelu naša poznata i nagrađivana glumica Bojana Gregorić Vejzović.

Tehnologija je sastavni dio života svake obitelji i bez nje se jednostavno ne može, no ključ je pronalaženje balansa, jedan je od zaključaka panela, a isto je potvrdio i predsjednik Uprave Viktor Pavlinić naglasivši: “Tehnologija je tu da nas spaja, ne razdvaja. Tele2 uvijek u fokusu ima korisnika pa tako ovom inovativnom ponudim omogućavamo tehnološki napredak i spajanje obitelji oko zanimljivog projekta, u ovom slučaju slaganja robota. Donosimo povezaniji život kroz neograničenu slobodu komunikacije, a inovativna i tehnološki napredna igračka Mi Robot Builder spaja obitelj u zajedničko druženje pokazujući kako razvoj tehnologije znači i naš osobni napredak“.

Zahvaljujući Tele2 ponudi, tehnologija sada omogućava obiteljima da zajedno slažu Mi Robot Builder, druže se i zabave te pokažu kako napredne igračke mogu istovremeno biti zabavne, edukativne i poticajne.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.