Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Obiteljski vikend u Disneylandu: čarobni poklon

Čak i najstariji među nama pamte filmsku čaroliju crtanih filmova i junaka Walta Disneyja, nezaobilaznog dijela većine sjećanja na djetinjstvo

Foto: OTP banka

Rijetki bi također odbili priliku da ponovo ožive neka od tih sjećanja u spektakularnim Disneyjevim zabavnim parkovima širom svijeta. Uz malo sreće, neki od vas ni neće!

Za ove blagdane čeka vas najveseliji poklon - OTP banka i Mastercard vode vas u Disneyland Paris! Obiteljsko putovanje možete osvojiti uz Mastercard kartice OTP banke:  prijavite se putem online obrasca u razdoblju od 1. studenoga do 15. prosinca 2017. godine, izvršite plaćanje bilo kojeg iznosa bilo kojom OTP Mastercard karticom i sudjelujte u izvlačenju za jednu tri nagrade.

Svaka se nagrada sastoji Disney vikend paketa, odnosno tri dana i dva noćenja u Disney hotelu u sobi za do četiri gosta, ulaznica i VIP brzog prolaza u Disneylandu Paris za obitelj do četiri člana, za sva tri dana boravka i za dva tematska parka. No, to nije sve, jer nagrada uključuje i iznos od 10.000 kuna na Mastercard contactless prepaid kartici OTP banke.

Prijavite se i plaćajte Mastercard karticama OTP banke, pritom ne zaboravite - više transakcija donosi i veće izglede za osvajanje nagrade!

 

 

Tema: Promo sadržaj

Možda vas zanima i ovo:
Message